‘Operation Fortune’ met Jason Statham en Hugh Grant is binnenkort te streamen

Voor Operation Fortune: Ruse de Guerre sloeg Guy Ritchie de handen ineen met de koning van de actiefilms, Jason Statham. Ook Aubrey Plaza, Hugh Grant en Josh Hartnett mochten zich bij de cast voegen. Dit leverde een heerlijke actiekomedie op die perfect is voor je volgende luie zaterdagavond. Benieuwd? Binnenkort komt de film naar je eigen thuisbioscoop; op woensdag 5 april om precies te zijn. Dan voegt Pathé Thuis hem toe aan haar aanbod.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘Operation Fortune: Ruse de Guerre’ is actiekomedie met topcast en -regisseur

Begin 2023 verscheen Operation Fortune: Ruse de Guerre in de bioscoop. We volgen MI6-agent Orson Fortune, die door de internationale inlichtingendienst Five Eyes gerekruteerd wordt. Zijn missie? De verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie voorkomen, ook al weet niemand precies wát het wapen nou eigenlijk kan. Orson Fortune brengt een ongewoon team samen met onder meer de Hollywoodster Danny Francesco om te infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds.

Zoals we al lieten weten, is deze film het alleen door de regisseur en de geweldige cast al waard om te bekijken. De hoofdrol is voor Jason Statham (Fast & Furious-franchise), die uiteraard ook nu zijn hand niet voor een goede knokpartij omdraait. Naast hem schitteren Aubrey Plaza (Parks and Recreation), Hugh Grant (The Gentlemen), Josh Hartnett (The Fear Index) en Cary Elwes (Saw). De regie lag in handen van de ándere koning van de actiefilms, Guy Ritchie (Snatch).

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Aan het roer stond topregisseur Guy Ritchie
2️⃣ Enthousiaste reacties, met een Audience Score op Rotten Tomatoes van 83%
3️⃣ Rollen voor een hoop bekende acteurs, waaronder Jason Statham, Aubrey Plaza en Hugh Grant

‘Operation Fortune’ komt op 5 april naar Pathé Thuis

Op woensdag 5 april komt Operation Fortune naar TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. Zij voegen de film op die datum toe, waardoor je hem kunt kopen en na een aantal weken voor een lagere prijs kunt huren. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Operation Fortune: Ruse de Guerre (2023) HD Trailer NL

Meer informatie over de film

Internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6 agent Orson Fortune (Jason Statham) om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen. Samen met CIA agent Sarah Fidel (Aubrey Plaza) en Hollywoodster Danny Francesco (Josh Hartnett), zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds (Hugh Grant) en een ramp te zien voorkomen.

TitelOperation Fortune: Ruse de Guerre
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 53 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurGuy Ritchie
CastJason Statham, Aubrey Plaza, Hugh Grant, Josh Hartnett

Synopsis: The Searchers

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.