Waar kun je de film ‘Opening Night’ (2016) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Opening Night’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2016 met een IMDb-score van 6 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Opening Night’ uit 2016 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Opening Night is een titel uit het jaar 2016 in het genre ‘Komedie’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 6, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

💿 Bol ➡️ Bekijk nu ‘Opening Night’ bij Bol. Je kunt mogelijk de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. Dit lijkt de enige optie, omdat deze titel bij onze meest recente check helaas niet te streamen was bij de onderstaande streamingdiensten.
💿 Amazon Mocht de dvd of Blu-ray niet te vinden zijn bij Bol, dan kun je ook altijd de webwinkel Amazon nog checken. Mogelijk is hij daar wél in het aanbod te vinden op dit moment, maar dat is niet zeker. 👉 Bekijk direct ‘Opening Night’ bij Amazon.
⛔ Disney+ Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO Max HBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ SkyShowtime Momenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Prime Video Met een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ Viaplay Viaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé Thuis Je kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ NLZIET Bij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+ In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMember Je kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar The Pogmentary kijken in Nederland.
⛔ Netflix Je kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Opening Night kijken in Nederland.
⛔ Videoland Momenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Opening Night.

Gratis online kijken naar Opening Night

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Opening Night bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Ten slotte vind je in de onderstaande tabel van Opening Night meer informatie over de titel, het jaar, de soort, het genre en de gemiddelde score op de internationale filmdatabase. Om direct de trailer te bekijken en alvast in de stemming te komen voor het streamen kun je hier bij YouTube terecht. Verder bezoek je via de links in het streamingoverzicht bovenaan deze pagina de officiële website van de desbetreffende videodienst, waar je het verhaal van deze titel zal vinden. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.

Titel Opening Night
Jaar 2016
Soort Film
Categorie Komedie
IMDb-cijfer Gemiddeld 6 uit 10