Waar kun je ‘Op1’ online live (en terug) kijken als je de uitzending gemist hebt?

De talkshow van de NPO is Op1 en dit programma wordt elke werkdag vertoond rond 22:30 uur op het eerste televisiekanaal. Heb je de uitzending van Op1 gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen op tv + online live en terugkijken. Veel mensen vragen zich af waar je via internet dit programma gratis of betaald kunt streamen. In dit artikel geven wij aan of je op streamingdiensten als NLZIET, Videoland, Netflix, HBO Max, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+ of andere video on demand-platforms in Nederland te zien is op dit moment.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je Op1 online kijken?

Je kunt op het moment van schrijven online via de onderstaande streamingdienst naar de talkshow Op1 kijken in Nederland. Hieronder vind je de verschillende opties.

NLZIET➡️ Ga direct naar Op1 op NLZIET. Dit is een streamingdienst waarop je in Nederland naar de talkshow kunt kijken via de NPO. Je kunt 14 dagen gratis kijken om dit video on demand-platform uit te proberen.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ Disney+Hier kun je momenteel niet naar de talkshow kijken.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Op1 niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDe meerdere seizoenen van deze serie zijn niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is deze titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de talkshow niet te vinden.

Waar gaat het tv-programma Op1 over?

Op1 is een gezamenlijke productie van verschillende omroepen. Met roulerende duo’s van verschillende afzenders onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Meer informatie over dit programma

TitelOp1
Jaar2020
SoortSerie
CategorieTalkshow

Synopsis: NLZIET