Waar kun je de film ‘Oorlogswinter’ (2008) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Oorlogswinter’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2008 met een IMDb-score van 7 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Oorlogswinter’ uit 2008 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Oorlogswinter is een titel uit het jaar 2008 in het genre ‘Oorlog’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar ‘Oorlogswinter’ bij NLZIET. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar ‘Oorlogswinter’ bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
✔️ HBO MaxMomenteel stream je ‘Oorlogswinter’ in het aanbod van HBO Max in Nederland.
⛔ CANAL+Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Oorlogswinter kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Oorlogswinter.

Gratis online kijken naar Oorlogswinter

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Oorlogswinter bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, wel op HBO Max, niet op Netflix, wel op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Oorlogswinter is het verhaal van Michiel die in de laatste ijskoude winter van de oorlog volwassen wordt. Zijn Oom Ben, die in het verzet zit, is zijn grote voorbeeld. Michiel kan niet wachten tot hij ook wat kan betekenen in de strijd tegen de bezetter.

Titel Oorlogswinter
Jaar 2008
Soort Film
Categorie Oorlog
IMDb-cijfer Gemiddeld 7 uit 10
Synopsis: Pathé Thuis