‘Oogappels’ is nog niet klaar: zesde seizoen nu al aangekondigd

Het vijfde seizoen van Oogappels staat over precies één week op het programma, maar ook daarna is het nog niet gedaan met de populaire Nederlandse serie. We zijn namelijk nu al zeker van een zesde seizoen. Dit zal waarschijnlijk in de nazomer van 2024 verschijnen.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Oogappels’ krijgt een zesde seizoen

Al vier seizoenen lang hebben we mogen genieten van de avonturen van vier Oogappels-families en op woensdag 13 september wordt ook het vijfde seizoen afgetrapt. Maar de Nederlandse serie gaat daarmee nog niet van de buis.

Actrice Bracha Doesburgh heeft aan de VARAgids bevestigd dat een zesde seizoen zeker is. “We willen allemaal dat het nog even doorgaat,” laat ze weten. Goed nieuws voor de fans! Wanneer seizoen 6 precies verschijnt, is nog niet bekend.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? ➝ Houd vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Eerst seizoen 5: dit kun je verwachten

Voordat we kunnen uitkijken naar het zesde seizoen, staat eerst seizoen 5 natuurlijk op het programma. Dit gaat op woensdag 13 september van start op NPO 1, waarna je wekelijks om 20:35 uur een nieuwe aflevering kunt verwachten. Meer van het bingen? Alle tien de afleveringen zijn direct vooruit te kijken op NLZIET via NPO Plus.

Het nieuwe seizoen draait om nieuwe levensfases. Kinderen gaan uit huis, carrières nemen een nieuwe wending en stelletjes gaan uit elkaar. Er belooft dus weer een hele hoop te gebeuren. Benieuwd? Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Oogappels (seizoen 5) - TRAILER | BNNVARA | NPO Start

Meer informatie over ‘Oogappels’

Oogappels is een Nederlandse dramaserie van BNNVARA. Deze serie draait om vier verschillende gezinnen waarvan de pubers op dezelfde middelbare school zitten. Alle ouders hebben te maken met de dagelijkse puberproblemen en verschillende ideeën over het oplossen hiervan.

TitelOogappels
Jaar2019-
SoortSerie
Duur6 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDrama
MakersWill Koopman, Roos Ouwehand, Lex Passchier
CastBracha van Doesburgh, Ramsey Nasr, Malou Gorter, Jeroen Spitzenberger, Sam Ghilane, Mike Libanon, Eva van der Gucht, Juna de Leeuw, Vera de Vries, Susan Radder, Thor Braun, Noah de Nooij, Ciraj Amalal, Maas Bronkhuyzen

Synopsis: NLZIET

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.