Aftellen maar: op déze datum is ‘Oogappels’ terug op de buis

Ieder jaar genieten van een nieuw seizoen van Oogappels, dat is al sinds 2019 vaste prik. En reken maar dat je er ook deze nazomer weer tijd voor mag vrijmaken. BNNVARA heeft vandaag eindelijk laten weten wanneer we weer iedere woensdagavond voor de buis kunnen gaan zitten.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Oogappels’ keert in september terug

Binnenkort kunnen we weer tien weken lang iedere woensdagavond genieten van een van de leukste Nederlandse series van het moment. Fans van Oogappels kunnen de datum nu in hun agenda omcirkelen: vanaf woensdag 13 september is het zover. Dat heeft de omroep vandaag bekendgemaakt. Er volgen dus tien afleveringen, die wekelijks om 20:35 uur te zien zullen zijn op NPO 1.

Dit kun je verwachten van ‘Oogappels’ seizoen 5

Het laatste wat we van Oogappels gezien hebben, was de heerlijke kerstfilm Kerstappels, dit in het najaar van 2022 uitgezonden werd. Wat de nieuwe afleveringen voor ons in petto hebben en of we in het verhaal na of voor de feestdagen zijn, is nog niet bekendgemaakt. Het is wachten op een trailer, maar die zal de omroep binnenkort vast ook wel met ons delen.

En komt er dan ook nog een zesde seizoen? Helaas weten we dat op dit moment nog niet, maar gezien de waanzinnige populariteit van de serie zou het geen gekke stap zijn. Oogappels was vorig jaar de meest gestreamde serie van NPO Start, naar Kerstappels keken ruim 1,3 miljoen mensen én de serie maakt in oktober kans op een Gouden Televizier-Ring. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail als er een zesde seizoen aangekondigd wordt.

Meer informatie over de serie

Oogappels is een Nederlandse dramaserie van BNNVARA. Deze serie draait om vier verschillende gezinnen waarvan de pubers op dezelfde middelbare school zitten. Alle ouders hebben te maken met de dagelijkse puberproblemen en verschillende ideeën over het oplossen hiervan.

TitelOogappels
Jaar2019-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDrama
MakersWill Koopman, Roos Ouwehand, Lex Passchier
CastBracha van Doesburgh, Ramsey Nasr, Malou Gorter, Jeroen Spitzenberger, Sam Ghilane, Mike Libanon, Eva van der Gucht, Juna de Leeuw, Vera de Vries, Susan Radder, Thor Braun, Noah de Nooij, Ciraj Amalal, Maas Bronkhuyzen
Oogappels seizoen 4 - TRAILER

Synopsis: NLZIET

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.