YES! Vandaag begint het vierde seizoen van ‘Oogappels’

We hebben er wat langer dan gebruikelijk op moeten wachten, maar vandaag is het eindelijk zover: onze vier favoriete gezinnen keren terug om ons mee te nemen in hun levens vol puberleed en ouderstress. We hebben het natuurlijk over Oogappels, waarvan de eerste aflevering van het vierde seizoen vandaag—woensdag 7 september—te zien is op tv. Dat wordt weer tien weken lang genieten! Bij NLZIET kun je via de NPO nu alvast alle afleveringen van dit seizoen vooruitkijken.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Dit staat ons te wachten in Oogappels seizoen 4

Ben je er helemaal klaar voor? Vandaag keert de oude vertrouwde cast, met onder meer Bracha van Doesburgh, Ramsey Nasr, Malou Gorter, Jeroen Spitzenberger, Susan Radder en Thor Braun, terug voor een gloednieuw seizoen van Oogappels. In het derde seizoen van deze razendpopulaire serie gebeurde er weer genoeg, en ook nu staat ons weer van alles te wachten.

BNNVARA heeft ons laten weten dat er alleen al in de eerste aflevering veel gaat gebeuren. Zo vertrekt Fabie naar Noorwegen om Mees te zoeken, wordt Merel beschaamd wakker na een wilde nacht met haar buurman en gaat Erik uiteten met Hannah van de boekwinkel. Het vierde seizoen draait volgens de omroep om liefde, geluk, drama, verdriet, volwassen keuzes maken, accepteren én loslaten. Spannend! Met onderstaande beelden kom je in ieder geval alvast in de stemming.

Uitzendschema van het vierde seizoen

Het gloednieuwe seizoen van Oogappels gaat op woensdag 7 september 2022 om 20:30 van start, waarna er wekelijks op de woensdag een nieuwe aflevering verschijnt op NPO 1. Het vierde seizoen zal uiteindelijk uit tien afleveringen bestaan, dus de seizoensfinale is op november 2022 te zien. Het uitzendschema op tv ziet er echter als volgt uit.

Heb je een abonnement op NLZIET? Dan heb je helemaal mazzel, want daar zijn de afleveringen nu al allemaal hier vooruit te kijken. Veel kijkplezier gewenst!

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Woensdag7 september 202220:30 uur
2Woensdag14 september 202220:30 uur
3Woensdag21 september 202220:30 uur
4Woensdag28 september 202220:30 uur
5Woensdag5 oktober 202220:30 uur
6Woensdag12 oktober 202220:30 uur
7Woensdag19 oktober 202220:30 uur
8Woensdag26 oktober 202220:30 uur
9Woensdag2 november 202220:30 uur
10Woensdag9 november 202220:30 uur

Verhaal, details en trailer van ‘Oogappels’

Oogappels is een Nederlandse dramaserie van BNNVARA. Deze serie draait om vier verschillende gezinnen waarvan de pubers op dezelfde middelbare school zitten. Alle ouders hebben te maken met de dagelijkse puberproblemen en verschillende ideeën over het oplossen hiervan.

TitelOogappels
Jaar2022
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDrama
MakersWill Koopman, Roos Ouwehand, Lex Passchier
CastBracha van Doesburgh, Ramsey Nasr, Malou Gorter, Jeroen Spitzenberger, Sam Ghilane, Mike Libanon, Eva van der Gucht, Juna de Leeuw, Vera de Vries, Susan Radder, Thor Braun, Noah de Nooij, Ciraj Amalal, Maas Bronkhuyzen

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.