Derde seizoen van Oogappels is begonnen (en hier kun je online kijken)

Één van Nederland’s meest populaire nieuwe series is Oogappels, over puberstress en ouderleed. In de eerste twee seizoenen zagen we hoe vier volkomen verschillende gezinnen worstelen met de opvoeding van hun kinderen en nu is er een derde seizoen van de NPO-serie op komst. In dit artikel lees je wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van Oogapples seizoen 3!

Waar gaat het verhaal van Oogappels over?

Over puberstress en ouderleed: Vier volkomen verschillende gezinnen worstelen met de opvoeding van hun kinderen.

Titel: Oogappels
Soort: Serie
Jaar: 2019
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Drama
Cast: Bracha van Doesburgh, Ramsey Nasr, Malou Gorter
IMDb: 7.9 uit 306 stemmen

Wanneer komt Oogappels seizoen 3 op NLZIET, NPO Plus, Netflix of andere streamingdiensten?

NLZIET: Bij de streamingdienst NLZIET zijn 2 seizoenen van de serie momenteel online te bekijken. Ga direct naar dit TV-programma op NLZIET. Je kunt nu een maand gratis kijken. Het derde seizoen wordt daar gelijktijdig met de televisie op 24 maart 2021 gelanceerd.

Verder is dit programma vanuit kanaal NPO Plus momenteel niet te bekijken in het Nederlandse aanbod van grote internationale streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video. Of dat in de toekomst nog gaat gebeuren, is op dit moment helaas niet bekend. Bovendien zijn op het moment van schrijven bij NPO Start niet alle seizoenen zonder bijbetaling te bekijken.

Zou je dit programma graag op schijf willen hebben? Bestel via Bol.com dan de DVD of andere producten van dit programma als die beschikbaar zijn.

→ Alle seizoenen van Oogappels vind je hier 🍿

Komt er een Oogappels seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel weten we helaas nog niet of er een vierde seizoen van de serie Oogappels aan zit te komen. Dit is helaas nog niet bekendgemaakt. Zodra we hier meer over weten, verschijnt het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Oogappels seizoen 3?

Er is momenteel helaas geen teaser of trailer van het derde seizoen van Oogappels, maar wel kun je hieronder naar eerdere beelden van de serie kijken om vast in de stemming te komen.