Leuk nieuws: er komt een kerstfilm van hitserie ‘Oogappels’

Het is een rollercoaster van emoties voor fans van de hitserie Oogappels: aan de ene kant was het gisteravond helaas alweer tijd voor de laatste aflevering van het vierde seizoen, aan de andere kant is er ook heel leuk nieuws bekendgemaakt. Er wordt namelijk een speciale kerstfilm van de serie gemaakt! Deze zal op donderdag 22 december te zien zijn.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Kerstfilm ‘Kerstappels’ in december te zien

BNNVARA heeft laten weten dat fans van Oogappels niet eens zo heel lang meer hoeven te wachten op de terugkeer van hun favoriete personages. Nadat de laatste aflevering van seizoen 4 op 9 november verscheen, duurt het nog maar tot eind december totdat Merel, Tim, Erik en alle anderen ons weer meenemen in al het puberleed en de ouderstress. Een speciale kerstfilm is namelijk aangekondigd: Kerstappels. Deze wordt op donderdag 22 december om 20:35 uur uitgezonden op NPO 1.

Kerst is ook bij de vier families niet altijd “the most wonderful time of the year”. Het is vooral een tijd van onderdrukte irritaties, verplichte nummertjes en oud zeer. Zo willen Erik en Chris de feestdagen eigenlijk overslaan maar wil dit niet helemaal lukken en doen Carola en Marcel een schokkende ontdekking tijdens hun kerstdiner. Fabie krijgt een grote teleurstelling te verduren en ook bij Tim en Dina is het geen koek en ei. Er staat dus weer genoeg te gebeuren! Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Ook een vijfde seizoen van ‘Oogappels’ is al aangekondigd

Dat BNNVARA heeft besloten een kerstfilm van de serie te maken, is gezien de immense populariteit niet geheel verrassend. Zo werd de allerlaatste aflevering van seizoen 4, die gisteren werd uitgezonden, ruim 1,2 miljoen keer bekeken. Door de goede kijkcijfers is ook een vijfde seizoen al aangekondigd.

Wanneer dit nieuwe seizoen verschijnt, is momenteel nog niet bekend. In 2019 verscheen de serie voor het eerst op de publieke omroep. Dit was in het voorjaar, waarna in het voorjaar van 2020 en 2021 het tweede en derde seizoen verschenen. Deze traditie werd dit jaar verbroken, toen we tot september moesten wachten op een vierde seizoen. We verwachten het vijfde seizoen dan ook niet in het voorjaar van 2023, maar eerder na de zomer. Uiteraard laten we het direct via je mail weten zodra we meer weten.

Meer informatie over de serie

Oogappels is een Nederlandse dramaserie van BNNVARA. Deze serie draait om vier verschillende gezinnen waarvan de pubers op dezelfde middelbare school zitten. Alle ouders hebben te maken met de dagelijkse puberproblemen en verschillende ideeën over het oplossen hiervan.

TitelOogappels
Jaar2022
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDrama
MakersWill Koopman, Roos Ouwehand, Lex Passchier
CastBracha van Doesburgh, Ramsey Nasr, Malou Gorter, Jeroen Spitzenberger, Sam Ghilane, Mike Libanon, Eva van der Gucht, Juna de Leeuw, Vera de Vries, Susan Radder, Thor Braun, Noah de Nooij, Ciraj Amalal, Maas Bronkhuyzen

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.