Onthullende OnlyFans-serie ‘De Naakte Vlaamse Waarheid’ staat vanaf vandaag op discovery+

De onthullende serie OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid is vanaf vrijdag 11 maart 2022 te zien op discovery+.
In de serie volgen we tien Vlamingen die voor de goedkeuring én geld van hun fans zich letterlijk blootgeven.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

Voor wie OnlyFans nog niet kent

In 2016 ontstond het nieuwe social media kanaal OnlyFans. Het platform was bedoeld voor artiesten die tegen betaling exclusieve content aan hun fans konden aanbieden. Snel daarna groeide OnlyFans uit tot een plek waar vooral naakte en pornografisch getinte beelden werden gedeeld – met een winstgevend verdienmodel als doel.

Ondertussen is OnlyFans een nieuwe trend geworden onder realitysterren en influencers – mits ze zich comfortabel genoeg voelen om zich letterlijk aan hun fans bloot te geven.

De sterren van ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’ op discovery+

Deze nieuwe nietsverhullende serie op discovery+ volgt tien Vlaamse contentmakers die er alles voor over hebben om zoveel mogelijk betalende volgers op OnlyFans te winnen. Zo zien we onder andere realityster Jamecia (Ex On The Beach) die geen enkel probleem heeft met het delen van haar erotische beelden met fans. Ook ziet de populaire realityster en model Megan (Temptation Island) het wel zitten om op deze manier geld te verdienen en zien we haar in de serie de kneepjes van het vak leren.

Naast bekende sterren zien we ook een aantal andere OnlyFans content creators, zoals ‘Jan met de pet’ die met het exposeren van het lichaam kassa probeert te rinkelen. Verder verschijnt kapper Steve, die nog vaak in zijn kapsalon staat en daarnaast ook op het erotische platform verschijnt. Ook koppel Aaron & Jonie is in de ban van OnlyFans en het posten van hun zelfgemaakte pikante filmpjes.

Waar en wanneer is het programma te zien?

De splinternieuwe serie over OnlyFans is vanaf vrijdag 11 maart t/m vrijdag 1 april wekelijks te zien op discovery+. Maar ook eerder zijn er een aantal docu’s over OnlyFans verschenen. Zo is de documentaire OnlyFans Uncovered te zien bij Videoland. Ook stream je De Grens van OnlyFans bij NPO3 en Socials, Seks & Centen kijk je hier bij NLZIET via de NPO.

OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid is vanaf vrijdag 11 maart t/m vrijdag 1 april wekelijks te zien op discovery+. Bekijk hier alvast de trailer. Die is overigens wel alleen op YouTube te zien vanwege de leeftijdsbeperking.

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.