Waar kun je de Nederlandse film ‘Only You’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Only You (2023) online kijken kunnen. In deze Nederlandse dramafilm staat Elisabeth op het punt om te trouwen met haar jeugdliefde als ze Arthur tegenkomt. Hij vertrekt over een paar dagen op wereldreis. Hun ontmoeting verandert alles. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Only You’ (2023) online kijken?

Only You is sinds 10 augustus 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Only You bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste aan het aanbod toe, maar op dit moment is de releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Only You niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxOnly You is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
✔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film sinds kort te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Only You’ (2023)

Elisabeth (Claire Bender) staat op het punt te trouwen met haar jeugdliefde. Alles in haar leven gaat eigenlijk zoals het komt en je zou kunnen zeggen dat ze gelukkig is. Arthur (Egbert-Jan Weeber) staat op het punt alles achter zich te laten voor een lange reis. Als de twee elkaar ontmoeten, verandert alles. Niet in staat weerstand te bieden aan de enorme aantrekkingskracht, geven ze zich volledig over aan elkaar. Even bestaan hun plannen en de rest van de wereld niet meer; er is alleen nog maar die ander. Beseffend dat niets vanaf nu meer hetzelfde zal zijn, worden hun levens nogmaals compleet op z’n kop gezet wanneer Elisabeth ontdekt welk groot geheim Arthur met zich meedraagt.

Streaming informatie over de film

TitelOnly You
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 32 minuten
TaalNederlands
CategorieRomantiek, Drama
RegisseurJonathan Elbers
CastEgbert-Jan Weeber, Claire Bender, André Dongelmans, Jennifer Welts, Monic Hendrickx, Peter Paul Muller

Synopsis: Dutch FilmsWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.