Komt de serie Only Murders in the Building (2021) op Netflix?

Vanaf 31 augustus 2021 is de nieuwe serie Only Murders in the Building op de streamingdienst Disney+ te zien. In de komische misdaadserie spelen absolute topacteurs als Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short. Zou je net als veel andere film- en serieliefhebbers graag willen weten of de serie ook op Netflix staat of komt in de toekomst? We helpen je in dit artikel met het vinden van het antwoord op de vraag: komt de serie Only Murders in the Building (2021) op Netflix?

Staat de serie Only Murders in the Building uit 2020 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

⛔️ Deze serie is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video of Videoland.

Waar kun je deze serie wel online bekijken?

✅ Disney+: Deze serie is vanaf 31 augustus 2021 te zien op de streamingdienst van Disney. Bekijk direct Only Murders in the Building bij Disney+.

Verhaal, details en trailer van Only Murders in the Building

In Only Murders in the Building volgen we drie vreemden van elkaar, Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) en Mabel (Selena Gomez), die een obsessie voor waargebeurde misdaden met elkaar delen. Plotseling lopen ze elkaar tegen het lijf in een dergelijke situatie.

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen met 8 afleveringen
Categorie: Misdaad, Drama, Komedie
Regisseur: Steve Martin, John Hoffman
Cast: Selena Gomez, Steve Martin, Martin Short
Kijken: Bekijk direct op Disney+