Disney+ voegt komedieserie ‘Only Murders in the Building’ met Selena Gomez, Steve Martin & Martin Short toe

Bij Disney+ komen er heel wat nieuwe toptitels online in september, maar eerst wordt de maand nog mooi afgesloten met de toevoeging van de nieuwe komische misdaadserie Only Murders in the Building. De hoofdrollen worden vertolkt door niemand minder dan Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short. Vanaf dinsdag 31 augustus 2021 zijn eerste drie afleveringen van Only Murders in the Building te zien op Disney’s video on demand-platform.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Only Murders in the Building (serie, 1 seizoen) is vanaf 31 augustus 2021 te zien op Disney+

Onder de nieuwe films en series op Disney+ in augustus 2021 vallen heel wat grote films en series deze maand. Zo is bijvoorbeeld de romantische dramafilm Titanic (1997) onlangs op de streamingdienst verschenen, maar zijn ook seizoen 11-18 van Air Crash Investigation, de laatste afleveringen van seizoen 1 van Star Wars: The Bad Batch, seizoen 17 van Grey’s Anatomy, Baghdad Central en seizoen 11 van The Walking Dead absolute kijktips. Daarnaast verschijnt op dinsdag 31 augustus dus ook Only Murders in the Building op het video on demand-platform.

Grote sterren vertolken de hoofdrollen: Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short

De cast is zeker niet de minste. De hoofdrollen worden namelijk gespeeld door Selena Gomez (als Mabel), Steve Martin (als Charles) en Martin Short (als Oliver).

Selena Gomez ken je misschien van haar muzikale carrière of van titels als Monte Carlo (rol: Grace), Spring Breakers (rol: Faith) of Getaway (rol: The Kid).

Steve Martin heeft al een flinke filmcarrière achter de rug, maar misschien ken je hem nog als Clouseau in The Pink Panther of George Banks in Father of the Bride. Steve Martin is naast één van de hoofdrolspelers tevens één van de twee makers van de serie, samen met John Hoffman.

Martin Short speelde onder andere Jack Frost in The Santa Clause 3: The Escape Clause en Dr. Rudy Blatnoyd in Inherent Vice, maar ook Ned Nederlander in Three Amigos!.

Uitzendschema van het eerste seizoen van ‘Only Murders in the Building’ op Disney+

AfleveringTitelWeekdagDatumNederlandse tijd
1True CrimeDinsdag31 augustus 202109:00 uur
2Who Is Tim Kono?Dinsdag31 augustus 202109:00 uur
3How Well Do You Know Your Neighbors?Dinsdag7 september 202109:00 uur
4The StingDinsdag14 september 202109:00 uur
5TwistDinsdag21 september 202109:00 uur
6To Protect and ServeDinsdag28 september 202109:00 uur
7The Boy from 6BDinsdag5 oktober 202109:00 uur
8Fan FictionDinsdag12 oktober 202109:00 uur

Verhaal, details en trailer van de serie

In Only Murders in the Building volgen we drie vreemden van elkaar, Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) en Mabel (Selena Gomez), die een obsessie voor waargebeurde misdaden met elkaar delen. Plotseling lopen ze elkaar tegen het lijf in een dergelijke situatie.

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen met 8 afleveringen
Categorie: Misdaad, Drama, Komedie
Regisseur: Steve Martin, John Hoffman
Cast: Selena Gomez, Steve Martin, Martin Short
Kijken: Bekijk direct op Disney+