‘Only Murders in the Building’ keert waarschijnlijk op déze datum al terug

Onze favoriete speurneuzen zijn deze zomer al terug. Dat hebben Steve Martin en Martin Short gisteren verklapt tijdens een komedieprogramma waarvoor ze uitgenodigd waren. Hier lieten ze weten dat het derde seizoen van Only Murders in the Building waarschijnlijk op dinsdag 8 augustus van start gaat op Disney+.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Releasedatum ‘Only Murders in the Building’ seizoen 3 verklapt

Een hele hoop kijkers volgen al jaren de avonturen van het speurzoekerstrio Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez in het Arconia-complex in New York. De drie hebben inmiddels twee moorden opgelost, maar zoals we aan het einde van het tweede seizoen zagen staat ons alweer een nieuwe zaak te wachten. En we weten nu ook wanneer. Gisteren waren Steve Martin (Charles) en Martin Short (Oliver) namelijk uitgenodigd voor het programma You Won’t Believe What They Look Like Today! om te praten over het gloednieuwe seizoen en liet een van hen tussen neus en lippen door de releasedatum vallen. “Bekijk het nieuwe seizoen vanaf 8 augustus!”

Dit is dus nog niet officieel, maar het is niet aannemelijk dat een van de hoofdrolspelers een onjuiste releasedatum met ons deelt en dus kunnen deze datum wel alvast in onze agenda noteren. Ineens hoeven we dus nog maar drie maandjes af te wachten. Dat wil wel zeggen: als de Nederlandse releasedatum gelijk is aan de Amerikaanse. Met het vorige seizoen was dat wel het geval, dus waarschijnlijk kunnen we ook nu direct meekijken met de Amerikanen. Vanaf donderdag 8 augustus staan er dan dus wekelijkse afleveringen op het programma. Leuk!

Dit kunnen we verwachten van het derde seizoen

Er zijn nog niet erg veel plotdetails naar buiten gebracht, maar één ding is wel duidelijk: onze drie speurneuzen zijn er weer bij en daarnaast heeft een andere, hele grote actrice zich bij de cast gevoegd. Zoals je hieronder kunt zien maakt niemand minder dan Meryl Streep haar opwachting in de nieuwe afleveringen. Ook Paul Rudd zal te zien zijn in het derde seizoen. Fans van Nathan Lane (Teddy) moeten zich wel voorbereiden op een domper, want hij is er helaas niet meer bij.

Meer informatie over de serie

Na de schokkende dood van Bunny Folger, de bestuursvoorzitter van de Arconia, haasten Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) en Mabel (Selena Gomez) zich om haar moordenaar te ontmaskeren. Ze krijgen echter te maken met drie hobbels op de weg: het trio wordt publiekelijk betrokken bij de moord op Bunny, ze zijn nu het onderwerp van een concurrerende podcast en ze krijgen te maken met hun New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd.

TitelOnly Murders in the Building
Jaar2021–
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
IMDb8,1 uit 113.000 stemmen
CategorieMisdaad, Drama, Komedie
CastSelena Gomez, Steve Martin, Martin Short

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.