Speuren maar! ‘Only Murders in the Building’ is vandaag terug

Er is een nieuwe moord gepleegd in New York, maar gelukkig zijn Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez weer bereid om hem op te lossen. Dat betekent dat Only Murders in the Building terug is voor alweer een derde seizoen. Vandaag zijn de eerste twee afleveringen verschenen op Disney+.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Nieuw moordmysterie in seizoen 3 van ‘Only Murders in the Building’

Het heerlijke trio waarvan je voor 2021 niet wist dat je hem nodig had, is weer terug. Charles-Haden Savage, Oliver Putnam en Mabel Mora hebben in de eerste twee seizoenen van Only Murders in the Building al twee moorden opgelost in het Arconia-complex in New York en daar een true crime-podcast over gemaakt, maar nu zijn ze weer aan de beurt. Alleen gaat het deze keer om een moord buiten ’the building’.

Tijdens een Broadway-toneelstuk dat Oliver regisseert valt acteur Ben Glenroy dood neer. Wie heeft dat op zijn geweten? We zijn er zeker van dat onze drie speurneuzen dat weer kunnen achterhalen en dat de weg daarnaartoe komisch én spannend gaat zijn. De keuze qua verdachten is in ieder geval reuze. Zo worden er nieuwe personages van Meryl Streep, Emily in Paris-ster Ashley Park en Grey’s Anatomy-acteur Jesse Williams geïntroduceerd. Het slachtoffer wordt gespeeld door Ant-Man Paul Rudd, die we in het vorige seizoen al even voorbij zagen komen. Benieuwd? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

De eerste twee afleveringen zijn nú te zien

Disney+ heeft vandaag de eerste twee afleveringen van Only Murders in the Building seizoen 3 live gezet. Dit betekent dat je vanaf nu iedere dinsdag klaar kunt zitten om te kijken naar de nieuwe verwikkelingen in het Arconia-complex. De seizoensfinale vindt plaats op dinsdag 3 oktober. Bekijk hieronder het uitgebreide uitzendschema, inclusief titels van de afleveringen.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“The Show Must…”Dinsdag8 augustus 2023
2“the Beat Goes On”Dinsdag8 augustus 2023
3“Grab Your Hankies”Dinsdag15 augustus 2023
4“The White Room”Dinsdag22 augustus 2023
5“Ah, Love!”Dinsdag29 augustus 2023
6“Ghost Light”Dinsdag5 september 2023
7“CoBro”Dinsdag12 september 2023
8“Sitzprobe”Dinsdag19 september 2023
9NNBDinsdag26 september 2023
10NNBDinsdag3 oktober 2023

Meer informatie over de serie

Only Murders In The Building volgt drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen en er plotseling in verwikkeld raken als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.

TitelOnly Murders in the Building
Jaar2021–
SoortSerie
TaalEngels
Duur3 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Komedie
IMDb8,1 uit 117.000 stemmen
MakersJohn Hoffman, Steve Martin
CastSelena Gomez, Steve Martin, Martin Short

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.