Online.nl geeft nu gratis abonnement op streamingdienst cadeau (t.w.v. €15 per maand)

Iedereen die binnenkort een internet- of televisie-abonnement gaat afsluiten en fan is van films & series, heeft de toffe aanbiedingen nu voor het uitzoeken. Vorige week lieten we al weten dat Ziggo trakteert op 1 jaar gratis Netflix + Videoland (t.w.v. €250), maar ook de provider Online.nl heeft een mooie actie gelanceerd. Deze aanbieder geeft nieuwe klanten op dit moment namelijk een gratis doorlopend abonnement op de streamingdienst Film1 cadeau, ter waarde van €15 per maand. Dit cadeau wordt standaard aangeboden aan iedereen die een pakket neemt met internet en TV.

Gratis Film1 abonnement ter waarde van €15 per maand bij internet & TV van provider Online.nl

Hou je van films en series en moet je nog een nieuw internet- of televisie-abonnement afsluiten, dan heeft Online.nl een aantrekkelijke actie voor je. Nieuwe klanten krijgen namelijk een doorlopend abonnement op Film1 cadeau. Film1 is een streamingdienst waarmee de nieuwste films zowel op de vier themakanalen als on demand te bekijken zijn. En deze filmservice staat niet voor niets bekend als ‘The Home of Good Movies’. Je vindt hier een aanbod aan topfilms in hoge beeld- en geluidskwaliteit.

Door de vier lineaire themakanalen (Premiere, Action, Family en Drama) kun je 24/7 reclamevrij naar verschillende genres kijken. Leuke kinderfilms, de grootste blockbusters, toffe actiefilms en de nieuwste releases; je vindt het allemaal op deze zenders. Daarnaast kun je via de TV App dus ook on demand kijken, op je desktop, laptop, tablet, smartphone of Android TV. Zo kijk je waar en wanneer je maar wilt naar de leukste films.

Huidige klanten die deze streamingdienst toevoegen aan hun internet- of televisie-abonnement bij Online.nl betalen hiervoor €15 per maand, maar nieuwe klanten krijgen dit toffe platform dus helemaal gratis.

→ Bekijk hier op de officiële website van Online.nl de verschillende pakketten met standaard 6 maanden gratis Film1 ✅

Extra voordelen als klant van Online.nl

De provider Online.nl neemt het op tegen andere grote providers als Ziggo en KPN door het zenderaanbod flink uit te breiden. Het basispakket bevat namelijk al 80 zenders. Dit wordt voor nieuwe klanten niet alleen uitgebreid met de Film1-kanalen, maar ook met ESPN Compleet (4 zenders). Hiermee kijk je live naar eredivisie-voetbal en andere sporten.

Daarnaast biedt Online.nl een hoop interactieve functies, zoals TV Gemist, Begin Gemist en pauzeren, waardoor het makkelijker wordt om wanneer je maar wilt tv te kijken. Andere voordelen van deze provider zijn het betrouwbare, stabiele en snelle internet, de voordelige belpakketten, de gratis overstapservice en de 100% installatiegarantie. Je vindt hieronder nog een kort overzicht van de grootste voordelen:

  • Meer dan 80 zenders, inclusief Film1 en ESPN Compleet
  • Interactieve TV met opties als TV Gemist, Begin Gemist en pauzeren
  • Supersnel internet en overal in huis krachtige wifi

Je vindt bij de informatie over alle pakketten van Online.nl vind je meer informatie over de pakketten en de details van de eerdergenoemde voordelen. Hier kun je ook een abonnement afsluiten om direct van de streamingdienst Film1 te genieten.


Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.