Kijkers smullen van nieuwe afleveringen ‘Only Murders in the Building’: “Dit wordt het beste seizoen”

Vorige week is het splinternieuwe seizoen van Only Murders in the Building van start gegaan op Disney+ en dit is heel goed begonnen, als we de eerste reacties van kijkers mogen geloven. Sterker nog: volgens velen van hen wordt dit zelfs het beste seizoen tot nu toe.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Seizoen 3 van ‘Only Murders in the Building’ van start

Op dinsdag 8 augustus ging het derde seizoen van Only Murders in the Building in première met twee splinternieuwe afleveringen en dat betekent dat vandaag alweer de derde is verschenen. De seizoensfinale zal plaatsvinden op dinsdag 3 oktober.

In het nieuwe seizoen is het heerlijke speurzoekerstrio uiteraard weer van de partij. Charles-Haden Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) en Mabel Mora (Selena Gomez) hebben natuurlijk al twee moorden opgelost en hier een succesvolle true crime-podcast van gemaakt, maar opnieuw is hun hulp nodig. Tijdens een Broadway-toneelstuk dat Oliver regisseert valt acteur Ben Glenroy namelijk dood neer. Wie heeft dat op zijn geweten?

Kijkers enthousiast: seizoen 3 lijkt de beste tot nu toe te worden

De eerste twee seizoenen werden al vol enthousiasme ontvangen en nu is ook seizoen 3 weer ontzettend goed begonnen. Kijkers uiten op social media hun enthousiasme over het verhaal, het acteerwerk en de humor.

Het seizoen begint met afleveringen die gemiddeld een 8.3, 8.1 en 8.6 scoren op IMDb en is dus beter van start gegaan dan de andere twee seizoenen. Dat belooft veel goeds voor de rest van het verhaal! We lezen dan ook dat veel mensen verwachten dat dit het beste seizoen tot nu toe gaat worden. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze geweldige serie nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de seriepagina van Only Murders in the Building op Disney+.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.