Wanneer komt ‘One Way or Another’ seizoen 3 op SkyShowtime?

Ben jij ook fan van de SkyShowtime Original One Way or Another? De eerste twee seizoenen zijn nu op de streamingdienst te bekijken en veel mensen vragen zich af of het daarmee voorgoed gedaan is, of dat we misschien nog meer kunnen verwachten. Oftewel: komt er een One Way or Another seizoen 3 op SkyShowtime? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis of claim nog tot eind september alleen hier ruim 33% korting op een lidmaatschap van drie maanden ✅

Komt er een ‘One Way or Another’ seizoen 3?

Het eerste seizoen van One Way or Another staat nu compleet op SkyShowtime, het tweede seizoen is nog in volle gang. Op dit moment is het helaas nog niet bekend of het daarbij blijft, of dat er daarna ook nog een derde seizoen gemaakt gaat worden. Zodra we meer weten, laten we dat uiteraard direct weten op deze pagina.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Wanneer komt ‘One Way or Another’ seizoen 3 op SkyShowtime?

Op dit moment is het nog niet bekend of er ook een derde seizoen van One Way or Another komt. Ook de releasedatum is er dus nog niet. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Por H o Por B | Temporada 2 | Trailer | SkyShowtime España

Waar gaat het verhaal van ‘One Way or Another’ over?

De vrienden Hache en Belen zien elkaar na jaren weer, als ze allebei naar de trendy wijk Malasaña in Madrid verhuizen.

TitelOne Way or Another
Jaar2020-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalSpaans
CategorieKomedie, Drama
IMDb6,1 uit 450 stemmen
MakerManuela Burló Moreno
CastMarta Martín, Saida Benzal, Brays Efe

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘One Way or Another’ online kijken?

    One Way or Another is een Original van SkyShowtime en is dus alleen daar te zien. We verwachten de serie niet op andere streamingdiensten als Netflix, Disney+, HBO Max of Amazon Prime Video.

  • Wanneer komt ‘One Way or Another’ seizoen 3 op SkyShowtime?

    Op dit moment is het nog niet bekend of en wanneer het derde seizoen van One Way or Another verschijnt. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.