Waar kun je de film ‘One True Loves’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film One True Loves (2023) online kijken kunnen. Het hoofdpersonage van deze film is Emma. Vier jaar geleden is haar man Jesse vermist geraakt bij een helikopterongeluk, inmiddels is ze gelukkig met een nieuwe vriend. En dan staat Jesse ineens weer op de stoep… Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘One True Loves’ (2023) online kijken?

One True Loves was in oktober 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar One True Loves bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 27 december 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft One True Loves niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxOne True Loves is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
✔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘One True Loves’ (2023)

Vier jaar nadat haar man Jesse vermist raakte na een helikopterongeluk, heeft Emma opnieuw geluk gevonden bij haar oude vriend Sam. Ze staan op het punt te gaan trouwen als ineens blijkt dat Jesse toch nog in leven is. Emma wordt verscheurd. Hoe kan ze de onmogelijke keuze maken tussen haar twee grote liefdes?

Streaming informatie over de film

TitelOne True Loves
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
RegisseurAndy Fickman
CastLuke Bracey, Simu Liu, Phillipa Soo

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.