One Punch Man seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Met welgeteld een 8.8 uit ruim 100.000 stemmen is de animatieserie One Punch man één van de allerbest scorende series op IMDb van de afgelopen jaren. Toch zitten er heel wat jaren tussen de release van de verschillende seizoenen. Zo is het tweede seizoen inmiddels compleet en uitgebracht, maar dat duurde wel 4 jaar na de lancering van deel 1. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van One Punch Man seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van One Punch Man over?

In een wereld van bovenmenselijke wezens is Saitama een unieke held, hij kan vijanden verslaan met een enkele stoot. Maar omdat hij maar één held is in een wereld vol helden, is zijn leven leeg en hol: hij krijgt van niemand respect, hij stelt zich overal ontspannen op en het grootste deel van zijn heldenleven vindt hij zinloos… en het ergste van alles is dat hij zijn haar heeft verloren door de intense training. Dit zijn de avonturen van een gewone, maar buitengewone held.

Titel: One Punch Man
Soort: Serie
Jaar: 2015
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Animatie, Actie, Komedie
Cast: Makoto Furukawa, Kaito Ishikawa, Max Mittelman
IMDb: 8.8 uit 116.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt One Punch Man seizoen 2 op Netflix Nederland?

→ Alles van One Punch Man vind je hier 🍿

Komt er een One Punch Man seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel weten we helaas nog niets over de lancering van een eventueel derde seizoen van de animatieserie. Aangezien er 4 jaar tussen seizoen 1 en 2 zaten, verwachten we dat een mogelijk derde seizoen niet voor 2022 zal worden gelanceerd. Zodra we meer weten, verschijnt het nieuws in het artikel One Punch Man seizoen 3 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van One Punch Man seizoen 2?

Hieronder bekijk je de trailer van het tweede seizoen van One Punch Man.