Once Upon A Time wordt binnenkort van Videoland verwijderd

Vanaf 5 februari 2019 is kijkcijferkanon Once Upon A Time helaas niet meer beschikbaar op Videoland. Alle zeven de seizoenen van de serie zullen dan van de streamingdienst worden verwijderd. Wil je toch Once Upon A Time blijven kijken? Alle zeven de seizoenen zijn via Netflix en Ziggo GO Movies & Series te streamen. Ook kun je alles van Once Upon A Time hier vinden.

Once Upon a Time Videoland

Once Upon a Time is een van de populairste series van Videoland op dit moment. Het verhaal gaat over Emma Swan. Zij koos tien jaar geleden ervoor om haar zoon, Henry, af te staan voor adoptie. Zij vindt hem plotseling terug en is volledig in shock. Als hij haar dan ook nog eens vertelt dat er in zijn stad figuren uit een sprookjesboek rondlopen is ze helemaal van slag. Regina, zijn adoptiemoeder, zou er namelijk voor zorgen dat de figuren gevangen zouden blijven. Niemand gelooft Henry als hij vertelt wat er aan de hand is.

Waar kan ik Once Upon A Time online kijken?

Helaas worden alle zeven seizoenen van Once Upon A Time vanaf 5 februari 2019 van Videoland gehaald. Wel zijn op het moment van schrijven nog alle seizoenen via Netflix en Ziggo GO Movies & Series te streamen. Ook kun je alles van Once Upon A Time hier vinden.

Videoland Aanbod

Om te kijken wat er nog meer allemaal te zien is op de streamingdienst, klik hier: Videoland aanbod. Benieuwd wat er ook op de andere streamingdiensten te zien is? Klik dan hier.