Hoe laat en waar kun je ‘Het Onbekende’ online en op tv kijken?

Er is een nieuwe spelshow van de makers van De Verraders: Het Onbekende. Veertien deelnemers worden uitgedaagd om hun comfortzone te verlaten en een sprong in het diepe te wagen. Maar wanneer en hoe laat zijn de uitzendingen en waar kun je Het Onbekende eigenlijk online en op tv kijken? We vertellen je alles wat hier momenteel over bekend is.

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

Waar kun je het tv-programma ‘Het Onbekende’ online kijken als je de uitzending gemist hebt?

Wekelijks wordt op vrijdag bij RTL 4 om 20:00 uur de nieuwste aflevering van Het Onbekende uitgezonden op tv. Mocht je de uitzending gemist hebben, dan is het ook mogelijk om het programma terug te kijken. In de onderstaande tabel lees je welke streamingdiensten de serie allemaal in het aanbod opgenomen hebben.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Het Onbekende bij NLZIET. Hier kun je live de televisie-uitzending bekijken en dus ook direct afleveringen terugkijken. Elke vrijdag om 20:00 uur verschijnt er een nieuwe aflevering in het aanbod van de streamingdienst. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je 14 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst heeft Het Onbekende niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
VideolandRTL is eigenaar van deze streamingdienst en daarom kun je ook in het aanbod van Videoland naar Het Onbekende kijken. Let op, want RTL heeft besloten de afleveringen één dag ná de televisie-uitzending pas online te zetten. Dat betekent dat er iedere zaterdag een gloednieuwe aflevering verschijnt.

Hoe laat en waar komt ‘Het Onbekende’ op tv?

Het Onbekende is vanaf 12 mei iedere vrijdagavond te zien. RTL 4 heeft de nieuwe spelshow om 20:00 uur geprogrammeerd. Je kunt acht weken lang genieten van het programma en dit levert het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagTijdDatum
1Vrijdag20:00 uur12 mei 2023
2Vrijdag20:00 uur19 mei 2023
3Vrijdag20:00 uur26 mei 2023
4Vrijdag20:00 uur2 juni 2023
5Vrijdag20:00 uur9 juni 2023
6Vrijdag20:00 uur16 juni 2023
7Vrijdag20:00 uur23 juni 2023
8Vrijdag20:00 uur30 juni 2023

Hoe laat komen de afleveringen van ‘Het Onbekende’ op NLZIET & Videoland?

In het bovenstaande schema zie je dat de uitzendingen van Het Onbekende om 20:00 uur via RTL 4 te zien zullen zijn. Op dat moment kan door live tv hier op NLZIET naar de uitzending worden gekeken op deze streamingdienst. Daarna kun je ook de uitzending terugkijken.

Videoland krijgt de uitzendrechten iedere week een dagje later. Daar zijn de afleveringen dus pas op de zaterdag te zien. De ervaring leert wel dat Videoland afleveringen over het algemeen al tussen 00:00 uur en 04:00 uur live zet.

Verhaal en trailer van ‘Het Onbekende’

De lange reis door het prachtige en uitgestrekte Slovenië, met reusachtige bergen en bossen en adembenemende vergezichten, wordt gemaakt door twee teams. ‘Team Bekend’ en ‘Team Onbekend’ leggen elke aflevering een vergelijkbare route af, en strijden tegen elkaar om de afleveringswinst. Loslaten wat vertrouwd is, en kiezen voor dat wat onbekend is op de route levert de deelnemers meestal een voordeel op in het spel, maar kan – net zoals keuzes in het echte leven – ook resulteren in een tegenvaller. Elke aflevering eindigt in beide teams met een pittige en emotionele eliminatie, waarbij een deelnemer wederom op de bekende, óf de onbekende manier geëlimineerd wordt.

Streaming informatie over de serie

TitelHet Onbekende
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality, Avontuur
PresentatorRenze Klamer

Synopsis: RTL

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.