On My Block seizoen 4 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Internationaal weet de de cast van de serie On My Block op Netflix veel lof te oogsten. Nu zijn fans van over de hele wereld benieuwd wanneer het vierde seizoen van de serie naar de streamingdienst zal komen. Wat weten we tot nu toe over On My Block S4 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van On My Block over?

On My Block, mede gemaakt door Lauren Iungerich (maker van Awkward) en Eddie Gonzalez en Jeremy Haft (All Eyez On Me, Empire), is een coming of age-komedie over vier heldere en straatvriendelijke vrienden die zich een weg banen door de triomf, de pijn en de nieuwheid van de middelbare school in de ruige binnenstad.

Op IMDb wordt de serie On My Block beoordeeld met een 8.1 uit 10.

Wanneer komt On My Block seizoen 4 op Netflix Nederland?

Wanneer komt On My Block seizoen 4 op Netflix Nederland?

We kunnen natuurlijk nog niets met zekerheid zeggen, maar het lijkt er sterk op dat seizoen 4 van On My Block in maart 2021 op Netflix Nederland zal verschijnen. Dat komt doordat de vorige drie seizoenen ook in maart van de jaren ervoor verschenen. Het zou echter kunnen dat de Coronacrisis roet in het eten gooit. Zodra we meer over een definitieve release datum weten, wordt het nieuws op deze pagina geplaatst.

In de tussentijd zijn vergelijkbare series als On My Block hier te vinden.

Komt er een On My Block seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

We weten momenteel nog niets over een mogelijk vijfde seizoen van de populaire tienerserie. Zodra hier meer over bekend is, wordt het nieuws op de website en social media van Streamwijzer geplaatst.

Welke teaser of trailer is er van On My Block seizoen 4?

Er zijn nog geen beelden beschikbaar van het vierde seizoen van On My Block, maar je kunt wel alvast opwarmen door te kijken naar wat eerdere beelden van het derde deel van de serie.