Waar kun je de film ‘Ome Cor’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Ome Cor (2022) online kijken kunnen. Deze gloednieuwe Rotterdamse film draait om ome Cor (Martin van Waardenberg), een oud-havenarbeider die gefraudeerd heeft met zijn arbeidsongeschiktheidsuitkering. Als dit aan het licht komt, komt de band tussen zijn dochter en hem onder hoogspanning te staan. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals SkyShowtime, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Ome Cor’ (2022) online kijken?

Ome Cor heeft de Nederlandse bioscopen overgeslagen en is direct on demand verschenen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Ome Cor bij Pathé Thuis. Hier is de film sinds eind 2022 te koop en te huur. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen bij Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Ome Cor niet in het aanbod opgenomen.
✔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven te zien in het aanbod van Netflix in Nederland.
⛔️ SkyShowtimeOp het moment van schrijven is de film niet bij deze streamingdienst te zien.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Ome Cor nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en informatie over ‘Ome Cor’ (2022)

Ome Cor (gespeeld door Martin van Waardenberg) is een oud havenarbeider, die een tikkie gefraudeerd heeft met zijn arbeidsongeschiktheidsuitkering. Als dit aan het licht komt zijn de gevolgen niet te overzien. Uitkering foetsie, uit huis gezet, mot met zijn dochter en zelfs een taakstraf. Gaat het ome Cor lukken om zijn leven weer op de rit te krijgen?

TitelOme Cor
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 29 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie, Drama
RegisseursMartin van Waardenberg, Peter Verhage
CastMartin van Waardenberg, Floortje van Waardenberg, Huub Stapel, Pierre Bokma

Synopsis: Sodeknetters Filmproducties

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.