Waar kun je de film ‘The Old Way’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Old Way (2023) online kijken kunnen. In deze western met Nicolas Cage vermoordt een groep bandieten de vrouw van voormalig revolverheld Colton Briggs, waarna hij op zoek gaat naar wraak. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Old Way’ (2023) online kijken?

The Old Way is sinds kort in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Old Way bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 30 maart 2023 toe aan haar aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Old Way niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Old Way is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Old Way nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Old Way’ (2023)

De voormalige revolverheld Colton Briggs is tegenwoordig eigenaar van een winkel en leidt een rustig bestaan met zijn gezin, wanneer een groep bandieten zijn vrouw vermoordt. Samen met zijn twaalfjarige dochter zweert hij wraak.

The Old Way Trailer #1 (2023)

Streaming informatie over de film

TitelThe Old Way
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Western
RegisseurBrett Donowho
CastNicolas Cage, Dean Armstrong, Ryan Kiera Armstrong, Noah Le Gros

  • Staat of komt de film ‘The Old Way’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film The Old Way. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘The Old Way’?

    De grootste rollen in de western The Old Way worden vertolkt door Nicolas Cage, Dean Armstrong, Ryan Kiera Armstrong en Noah Le Gros.


Synopsis: Pathé Thuis

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.