Waar kun je ‘Oh, Wat Een Jaar!’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Op zaterdag 18 mei 2024 is het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! van start gegaan. Iedere week kunnen we om 20:00 uur op RTL 4 klaar zitten voor een nieuwe aflevering. Maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het tv-programma Oh, Wat Een Jaar!’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Wekelijks wordt op RTL 4 op zaterdag om 20:00 uur de nieuwste aflevering van Oh, Wat Een Jaar! uitgezonden op tv. Maar daarnaast is het ook mogelijk om dit programma te streamen. In de onderstaande tabel vind je meer informatie.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Oh, Wat Een Jaar! bij NLZIET. Nieuwe afleveringen van de serie zijn hier te streamen doordat ze onderdeel uitmaken van het aanbod van RTL. Iedere zaterdag om 20:00 uur verschijnt er een nieuwe episode. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst heeft Oh, Wat Een Jaar! niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
✔️ VideolandRTL is eigenaar van Videoland en ook hier vind je wekelijks dus een nieuwe aflevering van Oh, Wat Een Jaar!.

Verhaal van ‘Oh, Wat Een Jaar!’

Chantal gaat terug naar een bepaald jaar. Twee captains vormen iedere aflevering een duo met een BN’er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Chantal, de captains én de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd.

Streaming informatie over het programma

TitelOh, Wat Een Jaar!
SoortSerie
Jaar2017-
Duur7 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelshow
PresentatriceChantal Janzen
TeamcaptainsRuben Nicolai, Gerard Joling

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.