‘Oh, Wat Een Jaar!’ keert op deze datum terug op tv

Tijd om ons geheugen op te frissen, want het programma Oh, Wat Een Jaar! keert terug op tv. In het programma duiken presentatrice Chantal Janzen en teamcaptains Ruben Nicolai en Gerard Joling terug in de tijd. Iedere aflevering staat een ander jaartal centraal en worden er twee BN’ers uitgenodigd. Maar op welke datum gaat het nieuwe seizoen van start?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Oh, Wat Een Jaar!’ terug voor een nieuw seizoen

Na de laatste aflevering in november, moesten kijkers het even zonder Oh, Wat Een Jaar! doen. Goed nieuws, want het programma keert in 2024 terug. In het 7e seizoen is de presentatie wederom in handen van Chantal Janzen. Zij wordt bijgestaan door teamcaptains Ruben Nicolai en Gerard Joling. De zanger verving vorig seizoen al Carlo Boszhard. De presentator van onder andere Married At First Sight en Make Up Your Mind focust zich op het maken van andere programma’s en nieuwe projecten.

Iedere teamcaptain wordt geholpen door een BN’er. Zoals vanouds duiken de teams terug in de tijd naar een specifiek jaartal. Door middel van verschillende spellen kunnen zij geld verdienen. Elke aflevering zal in het teken staan van een ander jaar. Maar wanneer gaat het nieuwe seizoen van start? Omcirkel zaterdag 18 mei 2024 in je agenda, want dan verschijnt de eerste aflevering om 20:00 uur op RTL 4.

Uitzendschema van het programma

Na de eerste aflevering volgen er nog veel meer. We kunnen namelijk iedere week op hetzelfde tijdstip voor de tv klaar zitten. Het vorige seizoen bestond uit negen afleveringen. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook de nieuwe reeks uit hetzelfde aantal episodes bestaan. Dit betekent dat de laatste aflevering op zaterdag 13 juli 2024 te zien zal zijn. Alle afleveringen zullen eveneens op Videoland verschijnen.

Per aflevering staat er een jaargetal centraal. Om welke jaren dit gaat blijft nog even spannend. Heb je een aflevering gemist? Dan is deze online vrijwel direct terug te kijken via NLZIET. Als het nieuwe seizoen hetzelfde aantal afleveringen bevat, ziet het uitzendschema er als volgt uit:

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Zaterdag18 mei 202420:00 uur
2Zaterdag25 mei 202420:00 uur
3Zaterdag1 juni 202420:00 uur
4Zaterdag8 juni 202420:00 uur
5Zaterdag15 juni 202420:00 uur
6Zaterdag22 juni 202420:00 uur
7Zaterdag29 juni 202420:00 uur
8Zaterdag6 juli 202420:00 uur
9Zaterdag13 juli 202420:00 uur

Meer informatie over het programma

Chantal gaat terug naar een bepaald jaar. Twee captains vormen iedere aflevering een duo met een BN’er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Chantal, de captains én de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd.

TitelOh, Wat Een Jaar!
SoortSerie
Jaar2017-
Duur7 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelshow
PresentatriceChantal Janzen
TeamcaptainsRuben Nicolai, Gerard Joling

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.