Waar kun je de film ‘The Offering’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Offering (2022) online kijken kunnen. Deze gloednieuwe horrorfilm speelt zich gedeeltelijk af in een mortuarium en draait om een kwaadaardige geest die sinistere plannen heeft. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Offering’ (2022) online kijken?

The Offering was in december 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Offering bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 2 maart 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+The Offering is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
🔜 NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix, maar daar komt binnenkort verandering in. De streamingdienst voegt de film op 16 juni 2023 toe aan het aanbod.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Offering nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Offering’ (2022)

In de hoop zich te verzoenen met zijn streng orthodox-joodse vader, keert Arthur na vijftien jaar samen met zijn zwangere vrouw terug naar huis. Hij heeft echter nog een geheime reden om zijn vader op te zoeken. Als in de kelder van het huis waar vader Saul het mortuarium van de gemeenschap runt een lijk wordt binnengebracht, blijkt daar een oude entiteit in te huizen. En deze kwaadaardige Abyzou—volgens de mythe verantwoordelijk voor miskramen en kindersterfte—blijkt sinistere plannen te hebben. De demon drijft iedereen tot het uiterste en zal ervoor zorgen dat sommigen meer verliezen dan hun alleen verstand.

Streaming informatie over de film

TitelThe Offering
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 34 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
RegisseurOliver Park
CastPaul Kaye, Jodie Jacobs, Allan Corduner, Nick Blood, Emily Wiseman, Daniel Ben Zenon

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.