‘The Godfather’-fan? Déze fantastische serie op SkyShowtime moet je zien

Alle fans van The Godfather-reeks, opgelet! Vandaag tippen we een waanzinnige serie op SkyShowtime die eigenlijk iedereen zou moeten zien, maar liefhebbers van Vito Corleone in het bijzonder: The Offer. De waargebeurde serie neemt ons mee naar wat er achter de schermen bij de Oscarwinnende filmreeks gebeurde… en dat is nogal wat.

Nukkige acteurs en boze maffiabazen in ‘The Offer’

Als het allemaal nét even wat anders was gelopen, had The Godfather nooit bestaan. De New Yorkse maffia zat namelijk helemaal niet op de film te wachten en deed behoorlijk wat moeite om de productie tegen te werken. En dit was nog maar een van de problemen waar filmproducent Albert S. Ruddy tegenaan liep. Zo kwam de film moeizaam tot stand en liep regisseur Francis Ford Coppola behoorlijk achter de feiten aan, waardoor ontslag zelfs lonkte. Acteurs die niet meewerkten, een filmmaatschappij die het niet zag zitten; het liep allemaal niet op rolletjes.

The Offer is gebaseerd op het dagboek van Albert S. Ruddy, die in de serie vertolkt wordt door Miles Teller (Top Gun: Maverick). Andere grote rollen zijn voor Matthew Goode (The Imitation Game), Dan Fogler (Fantastic Beasts and Where to Find Them) en Burn Gorman (The Dark Knight Rises). Kijkers waren ontzettend enthousiast over de serie en beloonden hem bijvoorbeeld met een gemiddelde van een dikke 8,7 op IMDb, waardoor je hem tussen de beste series van SkyShowtime kunt vinden. Absoluut een aanrader dus!

The Offer | Official Trailer | Paramount+

Nieuwe films en series op SkyShowtime in maart

Deze serie is al wat langer te streamen op SkyShowtime, maar ook in maart zijn er alweer een hoop nieuwe titels verschenen én kunnen we er nog een aantal verwachten. Benieuwd welke releases er op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op SkyShowtime per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Drie redenen om The Offer te kijken:
1️⃣ Onwijs interessant voor iedereen die The Godfather een warm hart toedraagt
2️⃣ Topacteurs als Miles Teller en Dan Fogler in de hoofdrollen
3️⃣ Mega-enthousiaste kijkers geven de serie een 8,7 op IMDb en zorgen voor een Average Audience Score van 95% op Rotten Tomatoes

Meer informatie over de film

Deze serie gaat over de productie van de film The Godfather. De producer Albert S. Ruddy en Francis Ford Coppola krijgen tijdens de opnames te maken met ontelbare tegenslagen en heftige aanvaringen met de maffia.

TitelThe Offer
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieBiografie, Drama
IMDb8,7 uit 30.000 stemmen
MakersLeslie Greif, Michael Tolkin
CastMiles Teller, Matthew Goode, Dan Fogler, Burn Gorman, Colin Hanks, Giovanni Ribisi, Juno Temple, Jake Cannavale, Lou Ferrigno, Josh Zuckerman

Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.