3 redenen om de spannende serie ‘Of Money and Blood’ te kijken

Een nieuwe serie om te bingen is natuurlijk nooit weg. In het kader hiervan hebben we een gloednieuwe kijktip voor je: Of Money and Blood op CANAL+. Deze bloedstollende serie speelt zich af in Parijs en volgt een bende oplichters die meer dan twee miljard euro weet te verduisteren. En het verhaal is écht gebeurd.

3 redenen om ‘Of Money and Blood’ te kijken

1. Interessante en eigentijdse verhaallijn

De zwendel van de eeuw, zo werd de gebeurtenis uit Of Money and Blood genoemd. Een bende criminelen uit Parijs slaat de handen ineen met een zakenman. Samen bedenken ze een ingenieus plan om geld te verduisteren. En dit lukt ze aardig: ze weten bijna twee miljard euro achterover te drukken. Alles lijkt goed te gaan, totdat iemand hen op het spoor komt…

2. Vol plottwists

De serie is ontzettend spannend en zit dan ook vol onverwachte wendingen en cliffhangers. Je hebt hem dus zó gebinged. Het eerste seizoen van Of Money and Blood bestaat uit twaalf afleveringen.

3. Kijkers zijn enthousiast over de serie

Of Money and Blood viel erg in de smaak bij kijkers, die hem op IMDb belonen met een dikke 7,7. Onder meer de diepgaande karakterontwikkeling, waardoor je je als kijkers helemaal kunt inleven in de personages, wordt in de reviews geprezen. En veel kijkers vinden de serie ontzettend spannend.

‘Of Money and Blood’ is nu te zien op CANAL+

Mocht je benieuwd zijn geworden naar Of Money and Blood: de serie is te zien op CANAL+. Er staan al acht afleveringen op en de komende weken krijg je op donderdagen steeds een nieuwe voorgeschoteld.

De eerste 7 dagen kost je lidmaatschap bij CANAL+ je helemaal niets. De streamingdienst heeft ervoor gekozen om een gratis proefperiode van een week aan te bieden, zodat je even de tijd hebt om te kijken of de videodienst je bevalt. Daarna ga je €4,99 per maand betalen. Een prima klein prijsje als je het vergelijkt met de kosten van de andere streamingdiensten in Nederland. Ook kun je kiezen voor een jaarabonnement van €49,90, waarmee je omgerekend ruim 16% bespaart.

Meer informatie over de serie

Parijs, 2009. Het ware verhaal van de zwendel van de eeuw. Miljarden gaan in rook op op de nieuwe ‘koolstofquota’-markt, uitgevonden om vervuiling tegen te gaan. Een bende kleine oplichters uit Belleville werkt samen met een handelaar uit de hogere klasse om een epische zwendel uit te voeren.

TitelOf Money and Blood
Jaar2023
SoortSerie
Duur12 afleveringen
TaalFrans
CategorieMisdaad, Drama
CastVincent Lindon, Niels Schneider, Ramzy Bedia, Emmy Fouassier, Judith Chemla, Olga Kurylenko

Synopsis: CANAL+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.