Odds Boost: ‘FC Twente tegen RKC Waalwijk’ → Win 50x je inzet

Zondagmiddag zullen de welbekende Twentenaren uit de Eredivisie op vijandige grond strijden tegen hun Noord-Brabantse tegenstander op de huidige negende positie van de competitie. Die wedstrijd ‘RKC Waalwijk tegen FC Twente‘ staat op het programma op zondag 21 mei 2023 om 14:30 uur. Om deze spannende match te vieren lanceert bookmaker BetCity een Odds Boost-actie voor nieuwe spelers: krijg 50 keer je inzet als FC Twente wint.

BetCity

BetCity lanceert speciale actie met welkomstbonus: krijg 50 keer je inzet als FC Twente wint van RKC Waalwijk

Bij sportwedstrijden wordt door een brede selectie van datamodellen uitgerekend wat de kans is dat een bepaalde partij wint. Uit de kansberekening van RKC Waalwijk vs. FC Twente blijkt dat je normaal gesproken een quotering van 1.77x aangeboden krijgt door de bookmaker bij winst van ‘de Trost van het Oosten’. Dit betekent dat je bij een inzet van €1 een bedrag van €1,77 terug zou krijgen als de Tukkers weten te winnen van de Brabantse ploeg.

Als welkomstbonus voor nieuwe klanten biedt BetCity nu echter een Odds Boost x50 aan wanneer je een bedrag van maximaal een euro inzet op winst van de topploeg uit Enschede. Dit betekent dat je maar liefst €50 uitgekeerd krijgt als jouw verwachte winnaar te sterk blijkt voor de Brabantse tegenstander. Je kunt gebruik maken van de actie vanaf vrijdag 19 mei om negen uur ‘s ochtends tot de start van de wedstrijd op zondag 21 mei om half drie ‘s middags. De eerste storting moet minimaal €20 zijn om de Odds Boost te kunnen claimen en hij geldt alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.

Zo werkt het claimen van de Odds Boost x50 stap voor stap:
1. ➡️ Meld je hier via de officiële website van BetCity aan
2. Claim de Odds Boost bij het storten
3. Stort minimaal €20

Voorspellingen van de bookmaker voor de Eredivisie wedstrijd tussen RKC vs. Twente

Maar wat is nou eigenlijk de kans dat FC Twente wint van RKC Waalwijk? Hiervoor kun je meerdere bronnen raadplegen, maar wij hebben gekeken naar wat de bookmaker zegt. Op het moment van schrijven wijzen de eerdergenoemde normale odds van BetCity op een 52% winkans voor de Tukkers in reguliere tijd, terwijl gelijkspel 24% en winst voor RKC 24% toebedeeld krijgen voor RKC – TWE. Deze odds zijn natuurlijk onderhevig aan live wijzigingen.

🟡 RKC WaalwijkGelijkspel🔵 FC Twente
24%24%52%

Alles wat je moet weten over de wedstrijden in speelronde 33 van de Eredivisie

Wil je op de hoogte blijven van alles over Nederlands meest populaire balsport? Houd dan vooral onze pagina met sportnieuws in de gaten om te weten te komen welke wedstrijden wanneer op de planning staan. Ook houden we je via onze website en social media kanalen op de hoogte. Daarnaast kun je onder andere via het YouTube-kanaal van ESPN allerlei video’s kijken over de ontwikkelingen in de strijd om de Kampioensschaal. Ook vind je er samenvattingen van vorige clashes tussen de beide clubs, waaronder de onderstaande strijd in het stadion De Grolsch Veste in Enschede op zondag 30 oktober 2022. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.

🌟 𝐒𝐄𝐌 𝐒𝐓𝐄𝐈𝐉𝐍 de grote man bij FC Twente! 💪 | Samenvatting FC Twente - RKC

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 contact opnemen met Loket Kansspel via 0800 24 000 22.