Odds Boost: ‘Spakenburg vs. PSV’ halve finale KNVB Beker → Win 100x je inzet

Vanavond zal de Noord-Brabantse ‘Grote Drie’-club uit de Eredivisie op het uitveld strijden tegen een stuntende Tweede Divisie-club in het bekertoernooi. Het lijkt een strijd van David tegen Goliath, maar alles kan nog gebeuren. Die wedstrijd ‘Spakenburg tegen PSV‘ staat op het programma op dinsdag 4 april 2023 om 20:00 uur. Om deze spannende match te vieren lanceert bookmaker BetCity een Odds Boost-actie voor nieuwe spelers: krijg 50 keer je inzet als PSV wint en krijg 100 keer je inzet als SV Spakenburg wint.

BetCity

BetCity lanceert speciale actie met welkomstbonus: krijg 50-100 keer je inzet als PSV of SV Spakenburg wint

Bij sportwedstrijden wordt door een brede selectie van datamodellen uitgerekend wat de kans is dat een bepaalde partij wint. Uit de kansberekening van Spakenburg vs. PSV blijkt dat je normaal gesproken quoteringen van respectievelijk 25.00x en 1.06x aangeboden krijgt door de bookmaker bij winst van ‘de Blauwen’ of ‘de Boeren’. Dit betekent dat je bij een inzet van €1 een bedrag van €25,00 of €1,06 terug zou krijgen als de Spakenburgers of Eindhovenaren weten te winnen.

Als welkomstbonus voor nieuwe klanten biedt BetCity nu echter een Odds Boost x50 en x100 aan wanneer je een bedrag van maximaal een euro inzet op winst van ofwel de topploeg uit Noord-Brabant, ofwel de tegenstanders uit Bunschoten-Spakenburg. Dit betekent dat je maar liefst €50 of €100 uitgekeerd krijgt als jouw verwachte winnaar te sterk blijkt voor zijn rivaal. De eerste storting moet minimaal €20 zijn om de Odds Boost te kunnen claimen en hij geldt alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Je kunt gebruik maken van de actie vanaf maandag 3 april om negen uur ‘s ochtends tot de start van de wedstrijd op dinsdag 4 april om acht uur ‘s avonds. Hieronder lees je stap voor stap hoe dit werkt.

Zo werkt het claimen van de Odds Boost x50-x100 stap voor stap:
1. ➡️ Meld je hier via de officiële website van BetCity aan
2. Claim de Odds Boost bij het storten
3. Stort minimaal €20

Voorspellingen van de bookmaker voor halve finale in de KNVB Beker tussen SV Spakenburg vs. PSV Eindhoven

Maar wat is nou eigenlijk de kans dat PSV Eindhoven wint van SV Spakenburg of andersom? Hiervoor kun je meerdere bronnen raadplegen, maar wij hebben gekeken naar wat de bookmaker zegt. Op het moment van schrijven wijzen de eerdergenoemde normale odds van BetCity op een 4% winkans voor de ploeg uit Bunschoten-Spakenburg in reguliere tijd, terwijl gelijkspel 9% en winst van PSV 87% toebedeeld krijgen voor SPA – PSV. Deze odds zijn natuurlijk onderhevig aan live wijzigingen. De wedstrijd is op tv en online te zien via FOX en ESPN 1. Lees ook onze uitgebreide voorbeschouwing voor meer informatie.

🔵 SV SpakenburgGelijkspel⚫️ PSV Eindhoven
4%9%87%

Alles wat je moet weten over deze halve finale van de KNVB Beker op dinsdag 4 april 2023 om 20:00 uur

Wil je op de hoogte blijven van alles over Nederland’s meest populaire balsport? Houd dan vooral onze pagina met sportnieuws in de gaten om te weten te komen welke wedstrijden wanneer op de planning staan. Daarnaast houden we je via onze website en social media kanalen op de hoogte van het laatste film- en serienieuws.

Verder kun je onder andere via het YouTube-kanaal van ESPN allerlei video’s kijken over de ontwikkelingen in de strijd om de TOTO KNVB Beker. Ook de voetbalclubs zelf delen in aanloop naar de match aankomende dinsdagavond verschillende video’s om in de stemming te komen. Zo vind je hieronder links de ESPN-samenvatting van de gigantische stunt van SV Spakenburg met 1-4 tegen FC Utrecht, terwijl rechts de Match Focus-video van het kanaal van PSV is ingesloten. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.

GIGANTISCHE STUNT in de KNVB BEKER! 🔥 | Samenvatting FC Utrecht - SV Spakenburg
MATCH FOCUS 🔎 | SV Spakenburg - PSV

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 contact opnemen met Loket Kansspel via 0800 24 000 22.