Odds Boost: ‘Feyenoord tegen Sjachtar Donetsk’ → Win 100x je inzet

Vanavond zal de Rotterdamse koploper uit de Eredivisie in eigen huis strijden tegen hun Oekraïense tegenstanders in de achtste finale van de Europa League. Die wedstrijd ‘Feyenoord tegen Sjachtar Donetsk‘ staat op het programma op donderdag 16 maart 2023 om 18:45 uur Nederlandse tijd. Om deze spannende match te vieren lanceert bookmaker BetCity een Odds Boost-actie voor nieuwe spelers: krijg 100 keer je inzet als Feyenoord wint.

BetCity

BetCity lanceert speciale actie met welkomstbonus: krijg 100 keer je inzet als Feyenoord Rotterdam wint van Sjakhtar Donetsk

Bij sportwedstrijden wordt door een brede selectie van datamodellen uitgerekend wat de kans is dat een bepaalde partij wint. Uit de kansberekening van Feyenoord vs. Sjachtar Donetsk blijkt dat je normaal gesproken een quotering van 1.50x aangeboden krijgt door de bookmaker bij winst van de Rotterdammers. Dit betekent dat je bij een inzet van €1 een bedrag van €1,50 terug zou krijgen als de Hollandse deelnemers weten te winnen.

Als welkomstbonus voor nieuwe klanten biedt BetCity nu echter een Odds Boost x100 aan wanneer je een bedrag van maximaal een euro inzet op winst van de koploper in de stand van de Eredivisie. Dit betekent dat je maar liefst €100 uitgekeerd krijgt als Feyenoord te sterk blijkt voor de Oekraïense tegenstander. De eerste storting moet minimaal €20 zijn om de Odds Boost te kunnen claimen en hij geldt alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Hieronder lees je stap voor stap hoe dit werkt.

  1. Meld je hier via de officiële website van BetCity aan
  2. Claim de Odds Boost bij het storten
  3. Stort minimaal €20

Voorspellingen van de bookmaker voor de achtste finale in de Europa League tussen Feyenoord vs. Sjachtar

Maar wat is nou eigenlijk de kans dat Feyenoord wint van Sjachtar Donetsk? Hiervoor kun je meerdere bronnen raadplegen, maar wij hebben gekeken naar wat de bookmaker zegt. Op het moment van schrijven wijzen de eerdergenoemde normale odds van BetCity op een 65% winkans voor de Rotterdammers in reguliere tijd, terwijl gelijkspel 21% en winst van Sjakhtar Donetsk 14% toebedeeld krijgen voor SHA – FEY. Deze odds zijn natuurlijk onderhevig aan live wijzigingen.

🔴 FeyenoordGelijkspel🟢 Sjachtar Donetsk
65%21%14%

Alles wat je moet weten over de wedstrijden in de achtste finales van de Europa League

Wil je op de hoogte blijven van alles over Europa’s meest populaire balsport? Houd dan vooral onze pagina met voetbal vandaag in de gaten om te weten te komen welke wedstrijden wanneer op de planning staan. Ook houden we je via onze website en social media kanalen op de hoogte van het laatste sportnieuws. Daarnaast kun je onder andere via het YouTube-kanaal van ESPN allerlei video’s kijken over de ontwikkelingen in de strijd om de Europese prijzen. Ook het kanaal van Feyenoord post zelf interessante video’s, zoals de onderstaande speciale uitzending over de ‘Road to the Round of 16’ in de Europa League dit jaar. Daarnaast vind je bijvoorbeeld van RTV Rijnmond beelden van de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd. Alvast heel veel kijkplezier gewenst vanavond.

SPECIAL: OUR ROAD to the #UEL ROUND OF 16
FEYENOORD-trainer SLOT bestrijdt de publieke opinie dat Shakhtar er ‘geen KLOTE van kan’

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 contact opnemen met Loket Kansspel via 0800 24 000 22.