Odds Boost: ‘Primož Roglič wint Giro d’Italia 2023’ → Win 100x je inzet

Het is eindelijk tijd voor de allereerste grote ronde in het wielrennen van dit jaar: de Giro d’Italia 2023. Voorafgaand aan de koers was één van de grote kanshebbers volgens de bookmaker de Sloveen Primož Roglič, al helemaal nu zijn ijzersterke landgenoot Tadej Pogačar wegens een gebroken pols ontbreekt en hij zelf al driemaal eerder de Vuelta a España wist te winnen én al tweede werd in de Tour de France. Om deze spannende Italiaanse koers te vieren lanceert bookmaker BetCity een Odds Boost-actie voor nieuwe spelers: krijg 100 keer je inzet als Primož Roglič de Giro wint.

BetCity

BetCity lanceert speciale actie met welkomstbonus: krijg 100 keer je inzet als Primož Roglič de Giro d’Italia 2023 wint

Van zaterdag 6 mei tot en met zondag 28 mei 2023 vindt de Ronde van Italië plaats. Bij sportwedstrijden wordt door wedkantoren altijd een brede selectie van datamodellen geraadpleegd om te bepalen wat de kans is dat een bepaalde sporter wint. Uit de kansberekening van de Giro d’Italia blijkt dat je normaal gesproken een quotering van 3.00x aangeboden krijgt door de bookmaker bij winst van de Sloveense wielrenner Primož Roglič. Dit betekent dat je bij een inzet van €1 een bedrag van €3,00 terug zou krijgen als de drievoudig rondewinnaar van de Vuelta in roze trui op de hoogste trede van het podium weet te eindigen aan het einde van de Giro dit jaar.

Als welkomstbonus voor nieuwe klanten biedt BetCity nu echter een Odds Boost x100 aan wanneer je een bedrag van maximaal een euro inzet op winst van de pedaleur van Team Jumbo-Visma. Dit houdt in dat je maar liefst €100 uitgekeerd krijgt als Roglič te sterk blijkt voor de concurrentie. De eerste storting moet minimaal €20 zijn om de Odds Boost te kunnen claimen en hij geldt alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Je kunt gebruik maken van de actie vanaf donderdag 4 mei om negen uur ‘s ochtends tot zondag 28 mei om zes uur ‘s avonds. Hieronder lees je stap voor stap hoe dit werkt.

Zo werkt het claimen van de Odds Boost x100 stap voor stap:
1. ➡️ Meld je hier via de officiële website van BetCity aan
2. Claim de Odds Boost bij het storten
3. Stort minimaal €20

Voorspellingen van de bookmaker voor de Ronde van Italië in mei 2023

Maar wat is nou eigenlijk de kans dat Primož Roglič de grootste trofee mee naar huis mag nemen uit het land van pizza, pasta en gelato? Hiervoor kun je meerdere bronnen raadplegen, maar wij hebben gekeken naar wat de bookmaker zegt. Op het moment van schrijven wijzen de eerdergenoemde normale odds van BetCity, te schatten door het getal één te delen door de desbetreffende quotering, op een winkans van ongeveer 33% voor Primož Roglič. Ook Remco Evenepoel en Geraint Thomas staan hoog in deze notering met respectievelijk 59% en 9% kans op winst toebedeeld.

In de onderstaande tabel vind je de kansberekeningen van deze bookmaker dat de acht hoogst geschatte pedaleurs de winst mee naar huis zullen nemen, inclusief de geachte kans dat ze een plek in de top 3 weten te bemachtigen. Hierin vind je ook onder andere Tao Geoghegan Hart uit het Verenigd Koninkrijk, João Almeida uit Portugal en Jack Haig & Jay Vine uit Australië. Deze odds zijn natuurlijk onderhevig aan live wijzigingen.

WielrennerWinnaarPlek 1-3
🇧🇪 Remco Evenepoel1.701.25
🇸🇮 Primož Roglič3.001.30
🇬🇧 Geraint Thomas11.002.25
🇬🇧 Tao Geoghegan Hart12.002.50
🇵🇹 João Almeida15.003.50
🏳️ Aleksandr Vlasov17.004.50
🇦🇺 Jack Haig34.005.00
🇦🇺 Jay Vine34.006.00

Alles wat je moet weten over wielersport van 2023

Wil je op de hoogte blijven van alles over deze populaire wielersport? Houd dan vooral onze pagina met sportnieuws in de gaten om te weten te komen welke wedstrijden wanneer op de planning staan. Ook houden we je hiervan op de hoogte via onze social media kanalen.

Daarnaast kun je onder andere op YouTube allerlei video’s kijken over de ontwikkelingen in de strijd om de prijzen in de koningsklasse van de wielersport. Een voorbeeld is de onderstaande video met een preview van het officiële kanaal van Eurosport voorafgaand aan de grote ronde in Italië. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.

"Typical Giro Drama!" 😅 | A Preview Of The Highly Anticipated Giro d'Italia 2023 | Eurosport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 contact opnemen met Loket Kansspel via 0800 24 000 22.