Odds Boost: ‘PSV tegen Vitesse’ → Win 50x je inzet

Zondag zal de welbekende Eindhovense Eredivisie-club strijden tegen hun Gelderse tegenstanders uit Arnhem. Die wedstrijd ‘Vitesse tegen PSV‘ staat op het programma tijdens de langverwachte Super Sunday op zondag 19 maart 2023 om 16:45 uur. Om deze spannende match te vieren lanceert bookmaker BetCity een Odds Boost-actie voor nieuwe spelers: krijg 50 keer je inzet als PSV wint.

BetCity

BetCity lanceert speciale actie met welkomstbonus: krijg 50 keer je inzet als PSV Eindhoven wint van SBV Vitesse

Bij sportwedstrijden wordt door een brede selectie van datamodellen uitgerekend wat de kans is dat een bepaalde partij wint. Uit de kansberekening van Vitesse vs. PSV blijkt dat je normaal gesproken een quotering van 1.71x aangeboden krijgt door de bookmaker bij winst van ‘de Boeren’. Dit betekent dat je bij een inzet van €1 een bedrag van €1,71 terug zou krijgen als de Eindhovenaren weten te winnen.

Als welkomstbonus voor nieuwe klanten biedt BetCity nu echter een Odds Boost x50 aan wanneer je een bedrag van maximaal een euro inzet op winst van de topploeg uit Eindhoven. Dit betekent dat je maar liefst €50 uitgekeerd krijgt als jouw verwachte winnaar te sterk blijkt voor de Gelderse tegenstander. Je kunt gebruik maken van de actie vanaf vrijdag 17 maart om negen uur ‘s ochtends tot de start van de wedstrijd op zondag 19 maart om kwart voor vijf ‘s middags. De eerste storting moet minimaal €20 zijn om de Odds Boost te kunnen claimen en hij geldt alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.

Zo werkt het claimen van de Odds Boost x50 stap voor stap:
1. ➡️ Meld je hier via de officiële website van BetCity aan
2. Claim de Odds Boost bij het storten
3. Stort minimaal €20

Voorspellingen van de bookmaker voor de Eredivisie wedstrijd tussen Vitesse vs. PSV

Maar wat is nou eigenlijk de kans dat PSV Eindhoven wint van Vitesse? Hiervoor kun je meerdere bronnen raadplegen, maar wij hebben gekeken naar wat de bookmaker zegt. Op het moment van schrijven wijzen de eerdergenoemde normale odds van BetCity op een 56% winkans voor de Eindhovenaren in reguliere tijd, terwijl gelijkspel 23% en winst voor Vitesse 21% toebedeeld krijgen voor VIT – PSV. Deze odds zijn natuurlijk onderhevig aan live wijzigingen.

🟡 VitesseGelijkspel🔴 PSV
21%23%56%

Alles wat je moet weten over de wedstrijden in speelronde 26 van de Eredivisie

Wil je op de hoogte blijven van alles over Nederland’s meest populaire balsport? Houd dan vooral onze pagina met voetbal vandaag in de gaten om te weten te komen welke wedstrijden wanneer op de planning staan. Ook houden we je via onze website en social media kanalen op de hoogte van het laatste sportnieuws. Daarnaast kun je onder andere via het YouTube-kanaal van ESPN allerlei video’s kijken over de ontwikkelingen in de strijd om de Kampioensschaal. Ook vind je er samenvattingen van vorige clashes tussen de beide clubs, waaronder de onderstaande strijd in het Philips Stadion in Eindhoven op zaterdag 21 januari 2023. Deze partij eindigde met onder andere een gemiste strafschop en een rode kaart voor de keeper, dus dat belooft wat. Alvast heel veel kijkplezier gewenst vanavond.

GEMISTE strafschop en RODE kaart voor de keeper 🟥 | Samenvatting PSV - Vitesse

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 contact opnemen met Loket Kansspel via 0800 24 000 22.