Odds Boost: ‘PSV tegen AZ’ → Win 100x je inzet

Het is zondagmiddag alweer tijd voor de allerlaatste wedstrijd van de Eredivisie en het is ongekend spannend in de strijd om plek 2-3-4 en dus tickets voor Europees voetbal. De Eindhovenaren moeten op vijandige grond zorgen dat ze niet verliezen van de Alkmaarders om kwalificatie voor de Champions League in de wacht te slepen, terwijl de laatstgenoemde ploeg juist winst nodig heeft om mogelijk in de play-offs voor de Europa League te kunnen belanden in plaats van in de kwalificatie voor de Conference League. Die wedstrijd ‘AZ tegen PSV‘ staat op het programma op zondag 28 mei 2023 om 14:30 uur in het AFAS Stadion. Om deze spannende match te vieren lanceert bookmaker BetCity een Odds Boost-actie voor nieuwe spelers: krijg 100 keer je inzet als PSV wint.

BetCity

BetCity lanceert speciale actie met welkomstbonus: krijg 100 keer je inzet als PSV Eindhoven wint van AZ Alkmaar

Bij sportwedstrijden wordt door een brede selectie van datamodellen uitgerekend wat de kans is dat een bepaalde partij wint. Uit de kansberekening van AZ vs. PSV blijkt dat je normaal gesproken een quotering van 2.43x aangeboden krijgt door de bookmaker bij winst van ‘de Boeren’. Dit betekent dat je bij een inzet van €1 een bedrag van €2,43 terug zou krijgen als de Eindhovenaren weten te winnen van ‘de Kaaskoppen’. Hiermee worden ze in de odds voorlopig licht als favoriet gemarkeerd.

Als welkomstbonus voor nieuwe klanten biedt BetCity nu echter een Odds Boost x100 aan wanneer je een bedrag van maximaal een euro inzet op winst van de topploeg uit Eindhoven. Dit betekent dat je maar liefst €100 uitgekeerd krijgt als de club te sterk blijkt voor de Alkmaarse tegenstander. Je kunt gebruik maken van de actie vanaf woensdag 24 mei om negen uur ‘s ochtends tot de start van de wedstrijd op zondag 28 mei om half drie ‘s middags. De eerste storting moet minimaal €20 zijn om de Odds Boost te kunnen claimen en hij geldt alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.

Zo werkt het claimen van de Odds Boost x100 stap voor stap:
1. ➡️ Meld je hier via de officiële website van BetCity aan
2. Claim de Odds Boost bij het storten
3. Stort minimaal €20

Voorspellingen van de bookmaker voor de Eredivisie wedstrijd tussen AZ vs. PSV

Maar wat is nou eigenlijk de kans dat PSV Eindhoven wint van AZ Alkmaar? Hiervoor kun je meerdere bronnen raadplegen, maar wij hebben gekeken naar wat de bookmaker zegt. Op het moment van schrijven wijzen de eerdergenoemde normale odds van BetCity op een 39% winkans voor de Eindhovenaren in reguliere tijd, terwijl gelijkspel 26% en winst voor AZ 39% toebedeeld krijgen voor AZ – PSV. Deze odds zijn natuurlijk onderhevig aan live wijzigingen.

🔴 AZ AlkmaarGelijkspel⚫️ PSV Eindhoven
35%26%39%

Alles wat je moet weten over de wedstrijden in speelronde 34 van de Eredivisie

Wil je op de hoogte blijven van alles over Nederlands meest populaire balsport? Houd dan vooral onze pagina met sportnieuws in de gaten om te weten te komen welke wedstrijden wanneer op de planning staan. Ook houden we je via onze website en social media kanalen op de hoogte. Daarnaast kun je onder andere via het YouTube-kanaal van ESPN allerlei video’s kijken over de ontwikkelingen in de strijd om de Kampioensschaal. Ook vind je er samenvattingen van vorige clashes tussen de beide clubs, waaronder de onderstaande strijd in het Philips Stadion in Noord-Brabant op zaterdag 12 november 2022. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.

🇬🇷 𝐕𝐀𝐍𝐆𝐄𝐋𝐈𝐒 𝐏𝐀𝐕𝐋𝐈𝐃𝐈𝐒 belangrijk met vroege goal! 👏 | Samenvatting PSV - AZ Alkmaar

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 contact opnemen met Loket Kansspel via 0800 24 000 22.