Odds Boost: ‘Nederland vs. Gibraltar’ → Win 100x je inzet

Vanavond zal ons Oranje (#6 op de FIFA Men’s Ranking) in het Rotterdamse stadion De Kuip strijden tegen de #200 van diezelfde lijst in de tweede kwalificatiewedstrijd voor het EK Voetbal 2024 in Duitsland. Die wedstrijd ‘Nederland tegen Gibraltar‘ staat op het programma op maandag 27 maart 2023 om 20:45 uur Nederlandse tijd. Om deze spannende match te vieren lanceert bookmaker BetCity een Odds Boost-actie voor nieuwe spelers: krijg 100 keer je inzet als het Nederlands elftal wint. En dat is zeker geen onaantrekkelijk aanbod, want de vorige twee wedstrijden in 2021 eindigden in 0-7 en 6-0 voor de Nederlanders.

BetCity

BetCity lanceert speciale actie met welkomstbonus: krijg 100 keer je inzet als het Nederlands elftal wint

Bij sportwedstrijden wordt door een brede selectie van datamodellen uitgerekend wat de kans is dat een bepaalde partij wint. Uit de kansberekening van Nederland vs. Gibraltar blijkt dat je normaal gesproken een quotering van slechts 1.01x aangeboden krijgt door de bookmaker bij winst van ‘de Oranjeleeuwen’. Dit betekent dat je bij een inzet van €1 een bedrag van €1,01 terug zou krijgen als onze topvoetballers uit de lage landen weten te winnen.

Als welkomstbonus voor nieuwe klanten biedt BetCity nu echter een Odds Boost x100 aan wanneer je een bedrag van maximaal een euro inzet op winst van Nederland. Dit betekent dat je maar liefst €100 uitgekeerd krijgt als Oranje te sterk blijkt voor de Gibraltese ploeg. De eerste storting moet minimaal €20 zijn om de Odds Boost te kunnen claimen en hij geldt alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Je kunt gebruik maken van de actie sinds zaterdag 25 maart om negen uur ‘s ochtends tot de start van de wedstrijd vanavond: op maandag 27 maart om kwart voor negen ‘s avonds. Hieronder lees je stap voor stap hoe dit werkt.

Zo werkt het claimen van de Odds Boost x100 stap voor stap:
1. ➡️ Meld je hier via de officiële website van BetCity aan
2. Claim de Odds Boost bij het storten
3. Stort minimaal €20

Voorspellingen van de bookmaker voor EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland vs. Gibraltar

Maar wat is nou eigenlijk de kans dat het Nederlands elftal wint van de Gibraltar in deze kwalificatiewedstrijd voor het EK Voetbal 2024 in Duitsland? Hiervoor kun je meerdere bronnen raadplegen, maar wij hebben gekeken naar wat de bookmaker zegt. Op het moment van schrijven wijzen de eerdergenoemde normale odds van BetCity op een 93% winkans voor Nederland in reguliere tijd, terwijl gelijkspel 5% en winst van Gibraltar 2% toebedeeld krijgen voor NED – GIB. Deze odds zijn natuurlijk onderhevig aan live wijzigingen. De wedstrijd is onder andere op tv bij NPO 3 en online te zien.

🟠 NederlandGelijkspel⚪️ Gibraltar
93%5%2%

Alles wat je moet weten voor de kwalificatiewedstrijd tussen ‘ons Oranje’ en ‘los Llanis’

De Nederlandse voetbalwereld kijkt met spanning uit naar aanstaande maandag. Dan vindt namelijk in De Kuip in Rotterdam de spannende voetbalwedstrijd plaats tussen Nederland en Gibraltar, waarbij beide landen vastberaden zijn hun beste prestaties op het veld te tonen. Terwijl het Nederlandse elftal bekend staat om zijn sterke aanval en solide verdediging, heeft het team uit Gibraltar de reputatie van een klein maar dapper team dat bereid is alles te geven. Laten we eens in de historie tussen deze twee voetballanden duiken om te ontdekken wat we kunnen verwachten van deze strijd, die al snel aanvoelt als een krachtmeting gelijk aan die van David tegen Goliath. Onze kunstmatige sportkenner Sam heeft ons hier een handje bij geholpen, zodat jij razendsnel op de hoogte bent van alles wat je moet weten over alle verschillende facetten van de wedstrijd.

De Oranjeleeuwen, met hun rijke voetbalgeschiedenis en indrukwekkende erelijst, zijn onmiskenbaar de favorieten in deze wedstrijd. Onder leiding van bondscoach Ronald Koeman en met topspelers als Virgil van Dijk en Memphis Depay, zal het team proberen hun dominantie te tonen en de eerste punten in de kwalificatiepoule te behalen na de 4-0 nederlaag tegen Frankrijk afgelopen vrijdag. Op dezelfde avond verloor Gibraltar met 0-3 in eigen huis van Griekenland. Toch mogen we de tegenstander niet onderschatten; het team is als vanzelfsprekend vastbesloten om hun Hollandse tegenstanders te verrassen. We speelden slechts twee keer eerder tegen deze afhankelijke stadstaat van het Verenigd Koninkrijk, want we zaten al in dezelfde poule tijdens de kwalificatie voor het WK 2022 in Qatar. Toen wonnen de Oranjeleeuwen met 0-7 uit en met 6-0 thuis. Wat zal de uitslag deze keer worden?

Verbreekt Oranje record?! | Samenvatting Nederland – Gibraltar | WK-kwalificatie

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met kunstmatige intelligentie, een systeem dat Streamwijzer ter aanvulling van expertise helpt onder de naam ‘Sam’. Voor meer informatie over de gebruikswijze kunt u de disclaimer rechts onderaan de website raadplegen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 contact opnemen met Loket Kansspel via 0800 24 000 22.