Odds Boost: ‘Manchester City vs. Real Madrid’ → Win 100x je inzet

Maar liefst 14 Champions League-titels hebben de Madrilenen van ‘De Koninklijke’ al in handen, terwijl ‘De Cityzens’ tot op de dag van vandaag nog nooit de cup met de grote oren mee naar huis mochten nemen. En dat terwijl ze al jarenlang tot de absolute wereldtop behoren. Nu staan de twee ploegen voor de tweede keer in een ruime week tegenover elkaar in de strijd om een finaleplek. Die wedstrijd ‘Manchester City tegen Real Madrid‘ staat vandaag op het programma, op woensdag 17 mei 2023 om 21:00 uur Nederlandse tijd. Om deze spannende match te vieren lanceert bookmaker BetCity een Odds Boost-actie voor nieuwe spelers: krijg 100 keer je inzet als Real Madrid of Manchester City wint.

BetCity

BetCity lanceert speciale actie met welkomstbonus: krijg 100 keer je inzet als Man City of Real Madrid wint

Bij sportwedstrijden wordt door een brede selectie van datamodellen uitgerekend wat de kans is dat een bepaalde partij wint. Uit de kansberekening van Manchester City vs. Real Madrid blijkt dat je normaal gesproken quoteringen van respectievelijk 1.63x en 5.25x aangeboden krijgt door de bookmaker bij winst van ‘the Sky Blues’ uit Manchester of ‘los Blancos’ uit Madrid. Dit betekent dat je bij een inzet van €1 een bedrag van €1,63 of €5,25 terug zou krijgen als Man City of Real weet te winnen.

Als welkomstbonus voor nieuwe klanten biedt BetCity nu echter een Odds Boost x100 aan wanneer je een bedrag van maximaal een euro inzet op winst van ofwel de topploeg uit Engeland, ofwel de tegenstanders uit Spanje. Dit betekent dat je maar liefst €100 uitgekeerd krijgt als jouw verwachte winnaar te sterk blijkt voor zijn rivaal. De eerste storting moet minimaal €20 zijn om de Odds Boost te kunnen claimen en hij geldt alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Je kunt gebruik maken van de actie vanaf maandag 15 mei om negen uur ‘s ochtends tot de start van de wedstrijd op woensdag 17 mei om negen uur ‘s avonds. Hieronder lees je stap voor stap hoe dit werkt.

Zo werkt het claimen van de Odds Boost x100 stap voor stap:
1. ➡️ Meld je hier via de officiële website van BetCity aan
2. Claim de Odds Boost bij het storten
3. Stort minimaal €20

Voorspellingen van de bookmaker voor strijd om finaleplek Champions League tussen Manchester City vs. Real Madrid

Maar wat is nou eigenlijk de kans dat Real Madrid wint van Manchester City of andersom? Hiervoor kun je meerdere bronnen raadplegen, maar wij hebben allereerst gekeken naar wat de bookmaker zegt. Op het moment van schrijven wijzen de eerdergenoemde normale odds van BetCity op een 59% winkans voor de thuisspelende ploeg van Pep Guardiola in reguliere tijd, terwijl gelijkspel 22% en winst van Carlo Ancelotti’s team 19% toebedeeld krijgen voor MCI – RMA. Daarnaast heeft Google ook zijn eigen soortgelijke modellen om voorstellingen te doen en de grote zoekmachine komt op het moment van schrijven op bijna exact dezelfde percentages als winkansen per ploeg uit: 60%, 22% en 18%. Al deze odds zijn natuurlijk onderhevig aan live wijzigingen.

🔵 Manchester CityGelijkspel🟣 Real Madrid
59%22%19%

Alles wat je moet weten over deze wedstrijd in de halve finale van de UEFA Champions League

Wil je op de hoogte blijven van alles over Nederlands meest populaire balsport? Houd dan vooral onze pagina met sportnieuws in de gaten om te weten te komen welke wedstrijden wanneer op de planning staan. Daarnaast houden we je via onze website en social media kanalen op de hoogte van het laatste film- en serienieuws.

Verder kun je onder andere via YouTube allerlei video’s kijken over de ontwikkelingen in de strijd om de cup met de grote oren. Ook de voetbalclubs zelf delen in aanloop naar de match aankomende woensdagavond verschillende video’s om in de stemming te komen. Zo vind je hieronder de recent geposte video’s door Man City en Real, beiden highlights van de vorige match tussen beiden. Alvast heel veel kijkplezier gewenst vanavond.

HIGHLIGHTS! Real Madrid 1-1 Man City | HONOURS EVEN IN UCL SEMI-FINAL FIRST LEG!
HIGHLIGHTS | Real Madrid 1-1 Manchester City | UEFA Champions League

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 contact opnemen met Loket Kansspel via 0800 24 000 22.