Odds Boost: ‘Feyenoord tegen Vitesse’ → Win 100x je inzet

De allerlaatste wedstrijd van de landskampioen in de Eredivisie staat op het programma, waarbij ze in eigen huis zullen strijden tegen de huidige twaalfde positie uit de competitie uit Gelderland. Die wedstrijd ‘Feyenoord tegen Vitesse‘ staat op het programma op zondag 28 mei 2023 om 14:30 uur. Om deze spannende match te vieren lanceert bookmaker BetCity een Odds Boost-actie voor nieuwe spelers: krijg 100 keer je inzet als Feyenoord wint.

BetCity

BetCity lanceert speciale actie met welkomstbonus: krijg 100 keer je inzet als Feyenoord wint van Vitesse

Bij sportwedstrijden wordt door een brede selectie van datamodellen uitgerekend wat de kans is dat een bepaalde partij wint. Uit de kansberekening van Feyenoord vs. Vitesse blijkt dat je normaal gesproken een quotering van 1.29x aangeboden krijgt door de bookmaker bij winst van de Feyenoorders. Dit betekent dat je bij een inzet van €1 een bedrag van €1,29 terug zou krijgen als ze van de Arnhemmers weten te winnen. Hiermee worden ze in de odds voorlopig als favoriet gemarkeerd.

Als welkomstbonus voor nieuwe klanten biedt BetCity nu echter een Odds Boost x100 aan wanneer je een bedrag van maximaal een euro inzet op winst van de koploper in de stand van de Eredivisie. Dit betekent dat je maar liefst €100 uitgekeerd krijgt als Feyenoord te sterk blijkt voor de tegenstander uit het oosten van het land. Je kunt gebruik maken van de actie vanaf woensdag 24 mei om negen uur ‘s ochtends tot de start van de wedstrijd op zondag 28 mei om half drie ‘s middags. De eerste storting moet minimaal €20 zijn om de Odds Boost te kunnen claimen en hij geldt alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Hieronder lees je stap voor stap hoe dit werkt.

Zo werkt het claimen van de Odds Boost x100 stap voor stap:
1. ➡️ Meld je hier via de officiële website van BetCity aan
2. Claim de Odds Boost bij het storten
3. Stort minimaal €20

Voorspellingen van de bookmaker voor de wedstrijd in de Eredivisie tussen Feyenoord vs. Vitesse

Maar wat is nou eigenlijk de kans dat Feyenoord wint van Vitesse? Hiervoor kun je meerdere bronnen raadplegen, maar wij hebben gekeken naar wat de bookmaker zegt. Op het moment van schrijven wijzen de eerdergenoemde normale odds van BetCity op een 74% winkans voor de Rotterdammers in reguliere tijd, terwijl gelijkspel 15% en winst van Vitesse 11% toebedeeld krijgen voor FEY – VIT. Deze odds zijn natuurlijk onderhevig aan live wijzigingen.

🔴 FeyenoordGelijkspel🔵 Vitesse
74%15%11%

Alles wat je moet weten over de wedstrijden in speelronde 34 van de Eredivisie

Wil je op de hoogte blijven van alles over Nederlands meest populaire balsport? Houd dan vooral onze pagina met sportnieuws in de gaten om te weten te komen welke wedstrijden wanneer op de planning staan. Ook houden we je via onze website en social media kanalen op de hoogte. Daarnaast kun je onder andere via het YouTube-kanaal van ESPN allerlei video’s kijken over de ontwikkelingen in de strijd om de Kampioensschaal. Ook vind je er samenvattingen van vorige clashes tussen de beide clubs, waaronder de onderstaande strijd in de GelreDome op zondag 7 augustus 2022. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.

DEBUTANTEN blinken uit bij DOELPUNTENREGEN in Arnhem 😍 | Samenvatting Vitesse - Feyenoord

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 contact opnemen met Loket Kansspel via 0800 24 000 22.