Odds Boost: ‘Feyenoord tegen FC Volendam’ → Win 50x je inzet

Deze zondagmiddag zullen de Rotterdamse koplopers uit de Eredivisie in eigen huis strijden tegen hun Noord-Hollandse tegenstanders van de veertiende positie. Die wedstrijd ‘Feyenoord tegen FC Volendam‘ staat op het programma op zondag 12 maart 2023 om 20:00 uur. Om deze spannende match te vieren lanceert bookmaker BetCity een Odds Boost-actie voor nieuwe spelers: krijg 50 keer je inzet als Feyenoord wint.

BetCity

BetCity lanceert speciale actie met welkomstbonus: krijg 50 keer je inzet als Feyenoord wint van FC Volendam

Bij sportwedstrijden wordt door een brede selectie van datamodellen uitgerekend wat de kans is dat een bepaalde partij wint. Uit de kansberekening van Feyenoord vs. FC Volendam blijkt dat je normaal gesproken een quotering van 1.13x aangeboden krijgt door de bookmaker bij winst van de Rotterdammers. Dit betekent dat je bij een inzet van €1 een bedrag van €1,13 terug zou krijgen als de Feyenoorders weten te winnen.

Als welkomstbonus voor nieuwe klanten biedt BetCity nu echter een Odds Boost x50 aan wanneer je een bedrag van maximaal een euro inzet op winst van de koploper in de stand van de Eredivisie. Dit betekent dat je maar liefst €50 uitgekeerd krijgt als jouw verwachte winnaar te sterk blijkt voor de Volendamse tegenstander. De eerste storting moet minimaal €20 zijn om de Odds Boost te kunnen claimen en hij geldt alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Hieronder lees je stap voor stap hoe dit werkt.

  1. Meld je hier via de officiële website van BetCity aan
  2. Claim de Odds Boost bij het storten
  3. Stort minimaal €20

Voorspellingen van de bookmaker voor de wedstrijd in de Eredivisie tussen FC Volendam vs. Feyenoord

Maar wat is nou eigenlijk de kans dat Feyenoord wint van FC Volendam? Hiervoor kun je meerdere bronnen raadplegen, maar wij hebben gekeken naar wat de bookmaker zegt. Op het moment van schrijven wijzen de eerdergenoemde normale odds van BetCity op een 83% winkans voor de Rotterdammers in reguliere tijd, terwijl gelijkspel 11% en winst van FC Volendam 7% toebedeeld krijgen voor FEY – VOL. Deze odds zijn natuurlijk onderhevig aan live wijzigingen.

🔴 FeyenoordGelijkspel🟣 FC Volendam
83%11%6%

Alles wat je moet weten over de wedstrijden in speelronde 25 van de Eredivisie

Wil je op de hoogte blijven van alles over Nederland’s meest populaire balsport? Houd dan vooral onze pagina met voetbal vandaag in de gaten om te weten te komen welke wedstrijden wanneer op de planning staan. Ook houden we je via onze website en social media kanalen op de hoogte van het laatste sportnieuws. Daarnaast kun je onder andere via het YouTube-kanaal van ESPN allerlei video’s kijken over de ontwikkelingen in de strijd om de Kampioensschaal. Ook vind je er samenvattingen van vorige clashes tussen de beide clubs, waaronder de onderstaande strijd in het Kras Stadion vier maanden geleden. Alvast heel veel kijkplezier gewenst vanavond.

Szymański bewijst zijn waarde met een PRACHTIG DOELPUNT! 🔥 | Samenvatting Volendam - Feyenoord

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 contact opnemen met Loket Kansspel via 0800 24 000 22.