Odds Boost: ‘Feyenoord tegen AS Roma’ → Win 100x je inzet

Vanavond zal de Rotterdamse koploper uit de Eredivisie op vijandige grond in de return strijden tegen hun Italiaanse tegenstanders in de kwartfinale van de Europa League. Die wedstrijd ‘Feyenoord tegen AS Roma‘ staat op het programma op donderdag 20 april 2023 om 21:00 uur Nederlandse tijd, nadat de Nederlanders vorige week in eigen huis met 0-1 wisten te winnen. Om deze spannende match te vieren lanceert bookmaker BetCity een Odds Boost-actie voor nieuwe spelers: krijg 100 keer je inzet als Feyenoord wint.

BetCity

BetCity lanceert speciale actie met welkomstbonus: krijg 100 keer je inzet als Feyenoord Rotterdam wint van AS Roma

Bij sportwedstrijden wordt door een brede selectie van datamodellen uitgerekend wat de kans is dat een bepaalde partij wint. Uit de kansberekening van AS Roma vs. Feyenoord blijkt dat je normaal gesproken een quotering van 4.60x aangeboden krijgt door de bookmaker bij winst van de Rotterdammers. Dit betekent dat je momenteel bij een inzet van €1 een bedrag van slechts €4,60 terug zou krijgen als de Nederlands ploeg weet te winnen.

Als welkomstbonus voor nieuwe klanten biedt BetCity nu echter een Odds Boost x100 aan wanneer je een bedrag van maximaal een euro inzet op winst van de koploper in de stand van de Eredivisie. Dit betekent dat je maar liefst €100 uitgekeerd krijgt als Feyenoord te sterk blijkt voor de Italiaanse tegenstander. Je kunt gebruik maken van de actie vanaf maandag 17 april om negen uur ‘s ochtends tot de start van de wedstrijd op donderdag 20 april om negen uur ‘s avonds. De eerste storting moet minimaal €20 zijn om de Odds Boost te kunnen claimen en hij geldt alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Hieronder lees je stap voor stap hoe dit werkt.

Zo werkt het claimen van de Odds Boost x100 stap voor stap:
1. ➡️ Meld je hier via de officiële website van BetCity aan
2. Claim de Odds Boost bij het storten
3. Stort minimaal €20

Voorspellingen van de bookmaker voor de kwartfinale in de Europa League tussen Roma vs. Feyenoord

Maar wat is nou eigenlijk de kans dat het Feyenoord uit onze eigen Eredivisie wint van de Italiaanse Serie A-club AS Roma in deze Europa League-wedstrijd? Hiervoor kun je meerdere bronnen raadplegen, maar wij hebben gekeken naar wat de bookmaker zegt. Op het moment van schrijven wijzen de eerdergenoemde normale odds van BetCity op een 23% winkans voor de Rotterdammers in reguliere tijd, terwijl gelijkspel 27% en winst van Roma 50% toebedeeld krijgen voor ROM – FEY. Deze odds zijn natuurlijk onderhevig aan live wijzigingen.

🔴 FeyenoordGelijkspel⚪️ AS Roma
50%27%23%

Alles wat je moet weten over de wedstrijden in de kwartfinales van de Europa League

Wil je op de hoogte blijven van alles over Europa’s meest populaire balsport? Houd dan vooral onze pagina met sportnieuws in de gaten om te weten te komen welke wedstrijden wanneer op de planning staan. Ook houden we je via onze website en social media kanalen op de hoogte van de laatste updates. Daarnaast kun je onder andere via het YouTube-kanaal van ESPN allerlei video’s kijken over de ontwikkelingen in de strijd om de Europese prijzen. Ook het kanaal van Feyenoord post zelf interessante video’s. Zo zie je hieronder hoe deze twee ploegen vorige week nog strijdden in de heenwedstrijd in het Rotterdamse stadion De Kuip. Alvast heel veel kijkplezier gewenst vanavond.

We can never get enough ✨ | #UEL STORIES | Feyenoord - AS Roma

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 contact opnemen met Loket Kansspel via 0800 24 000 22.