Odds Boost: ‘AZ tegen SS Lazio’ → Win 100x je inzet

Vanavond zal de Alkmaarse ploeg uit de Eredivisie in eigen huis strijden tegen hun Europese tegenstanders in de achtste finale van de Conference League. Die wedstrijd ‘AZ tegen Lazio‘ staat op het programma op donderdag 16 maart 2023 om 21:00 uur Nederlandse tijd. Om deze spannende match te vieren lanceert bookmaker BetCity een Odds Boost-actie voor nieuwe spelers: krijg 100 keer je inzet als AZ wint.

BetCity

BetCity lanceert speciale actie met welkomstbonus: krijg 100 keer je inzet als AZ Alkmaar wint van SS Lazio

Bij sportwedstrijden wordt door een brede selectie van datamodellen uitgerekend wat de kans is dat een bepaalde partij wint. Uit de kansberekening van Lazio vs. AZ blijkt dat je normaal gesproken een quotering van 2.45x aangeboden krijgt door de bookmaker bij winst van de Alkmaarders. Dit betekent dat je bij een inzet van €1 een bedrag van €2,45 terug zou krijgen als de Hollandse deelnemers weten te winnen.

Als welkomstbonus voor nieuwe klanten biedt BetCity nu echter een Odds Boost x100 aan wanneer je een bedrag van maximaal een euro inzet op winst van de huidige #3 in de stand van de Eredivisie. Dit betekent dat je maar liefst €100 uitgekeerd krijgt als ‘de Kaaskoppen’ te sterk blijken voor de Italiaanse tegenstander. De eerste storting moet minimaal €20 zijn om de Odds Boost te kunnen claimen en hij geldt alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Hieronder lees je stap voor stap hoe dit werkt.

  1. Meld je hier via de officiële website van BetCity aan
  2. Claim de Odds Boost bij het storten
  3. Stort minimaal €20

Voorspellingen van de bookmaker voor de achtste finale in de Europa Conference League tussen AZ vs. Lazio

Maar wat is nou eigenlijk de kans dat AZ wint van Lazio Roma? Hiervoor kun je meerdere bronnen raadplegen, maar wij hebben gekeken naar wat de bookmaker zegt. Op het moment van schrijven wijzen de eerdergenoemde normale odds van BetCity op een 32% winkans voor de Alkmaarders in reguliere tijd, terwijl gelijkspel 29% en winst van SS Lazio 39% toebedeeld krijgen voor LAZ – AZ. Deze odds zijn natuurlijk onderhevig aan live wijzigingen.

🔴 AZ AlkmaarGelijkspel⚫️ Lazio Roma
32%29%39%

Alles wat je moet weten over de wedstrijden in de achtste finales van de Conference League

Wil je op de hoogte blijven van alles over Europa’s meest populaire balsport? Houd dan vooral onze pagina met voetbal vandaag in de gaten om te weten te komen welke wedstrijden wanneer op de planning staan. Ook houden we je via onze website en social media kanalen op de hoogte van het laatste sportnieuws. Daarnaast kun je onder andere via het YouTube-kanaal van ESPN allerlei video’s kijken over de ontwikkelingen in de strijd om de Europese prijzen. Ook het kanaal van AZ post zelf interessante video’s, zoals de onderstaande UECL RAW met exclusieve beelden van het duel met Lazio en een voorbeschouwing van de wedstrijd van vanavond. Alvast heel veel kijkplezier gewenst vanavond.

🫡 𝗨𝗘𝗖𝗟 𝗥𝗔𝗪 | Everything from our magical night against Lazio
Mijnans & Jansen: 'Eerste deel moet beter' | Voorbeschouwing AZ - S.S. Lazio

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 contact opnemen met Loket Kansspel via 0800 24 000 22.