Odds Boost: ‘AZ tegen West Ham’ → Win 100x je inzet

Na de heenwedstrijd van vorige week zal de Alkmaarse ploeg uit de Eredivisie vanavond in eigen huis strijden tegen de nummer 15 van de Premier League als hun Europese tegenstander in de halve finale van de Conference League. Die wedstrijd ‘AZ Alkmaar tegen West Ham United‘ staat op het programma op donderdag 18 mei 2023 om 21:00 uur Nederlandse tijd. Om deze spannende match te vieren lanceert bookmaker BetCity een Odds Boost-actie voor nieuwe spelers: krijg 100 keer je inzet als AZ wint.

BetCity

BetCity lanceert speciale actie met welkomstbonus: krijg 100 keer je inzet als AZ Alkmaar wint van West Ham United

Bij sportwedstrijden wordt door een brede selectie van datamodellen uitgerekend wat de kans is dat een bepaalde partij wint. Uit de kansberekening van AZ Alkmaar vs. West Ham United blijkt dat je normaal gesproken een quotering van 2.65x aangeboden krijgt door de bookmaker bij winst van de Alkmaarders. Dit betekent dat je bij een inzet van €1 een bedrag van slechts €2,65 terug zou krijgen als ze winnen.

Als welkomstbonus voor nieuwe klanten biedt BetCity nu echter een Odds Boost x100 aan wanneer je een bedrag van maximaal een euro inzet op winst van de huidige #3 in de stand van de Eredivisie. Dit betekent dat je maar liefst €100 uitgekeerd krijgt als ‘de Kaaskoppen’ te sterk blijken voor de Engelse tegenstander. Je kunt gebruik maken van de actie vanaf maandag 15 mei om negen uur ‘s ochtends tot de start van de wedstrijd op donderdag 18 mei om negen uur ‘s avonds. De eerste storting moet minimaal €20 zijn om de Odds Boost te kunnen claimen en hij geldt alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Hieronder lees je stap voor stap hoe dit werkt.

Zo werkt het claimen van de Odds Boost x100 stap voor stap:
1. ➡️ Meld je hier via de officiële website van BetCity aan
2. Claim de Odds Boost bij het storten
3. Stort minimaal €20

Voorspellingen van de bookmaker voor de halve finale in de Europa Conference League tussen AZ vs. West Ham

Maar wat is nou eigenlijk de kans dat het AZ uit onze eigen Eredivisie wint van de Engelse Premier League-club West Ham United in deze Conference League-wedstrijd? Hiervoor kun je meerdere bronnen raadplegen, maar wij hebben gekeken naar wat de bookmaker zegt. Op het moment van schrijven wijzen de eerdergenoemde normale odds van BetCity op een 35% winkans voor de Alkmaarders in reguliere tijd, terwijl gelijkspel 28% en winst van AZ Alkmaar 37% toebedeeld krijgen voor AZ – WHU. Deze odds zijn natuurlijk onderhevig aan live wijzigingen.

🔴 AZ AlkmaarGelijkspel🔵 AZ Alkmaar
35%28%37%

Alles wat je moet weten over de wedstrijden in de halve finales van de Conference League

Wil je op de hoogte blijven van alles over Europa’s meest populaire balsport? Houd dan vooral onze pagina met sportnieuws in de gaten om te weten te komen welke wedstrijden wanneer op de planning staan. Ook houden we je via onze website en social media kanalen op de hoogte van de laatste updates. Daarnaast kun je onder andere via het YouTube-kanaal van ESPN allerlei video’s kijken over de ontwikkelingen in de strijd om de Europese prijzen. Ook het kanaal van AZ post zelf interessante video’s, waaronder de onderstaande highlights van de heenwedstrijd tegen de Engelse ploeg vorige week. Alvast heel veel kijkplezier gewenst vanavond.

😕 A loss in the first leg | Highlights West Ham - AZ

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 contact opnemen met Loket Kansspel via 0800 24 000 22.