Odds Boost: De Klassieker ‘Ajax vs. Feyenoord’ → Win 100x je inzet

Vanmiddag zal de welbekende Amsterdamse club in eigen huis strijden tegen de aartsrivaal uit Rotterdam, tevens koploper in de Eredivisie momenteel. Die wedstrijd ‘Ajax tegen Feyenoord‘ staat op het programma op de langverwachte ‘Super Sunday‘ zondag 19 maart 2023 om 14:30 uur. Om deze spannende match te vieren lanceert bookmaker BetCity een Odds Boost-actie voor nieuwe spelers: krijg 100 keer je inzet als Ajax of Feyenoord wint.

BetCity

BetCity lanceert speciale actie met welkomstbonus: krijg 100 keer je inzet als Ajax of Feyenoord wint

Bij sportwedstrijden wordt door een brede selectie van datamodellen uitgerekend wat de kans is dat een bepaalde partij wint. Uit de kansberekening van Ajax vs. Feyenoord blijkt dat je normaal gesproken quoteringen van respectievelijk 1.79x en 4.25x aangeboden krijgt door de bookmaker bij winst van ‘de Godenzonen’ of ‘de Trots van Zuid’. Dit betekent dat je bij een inzet van €1 een bedrag van €1,79 of €4,25 terug zou krijgen als de Ajacieden of Feyenoorders weten te winnen.

Als welkomstbonus voor nieuwe klanten biedt BetCity nu echter een Odds Boost x100 aan wanneer je een bedrag van maximaal een euro inzet op winst van ofwel de topploeg uit Amsterdam, ofwel de tegenstanders uit Rotterdam. Dit betekent dat je maar liefst €100 uitgekeerd krijgt als jouw verwachte winnaar te sterk blijkt voor zijn rivaal. De eerste storting moet minimaal €20 zijn om de Odds Boost te kunnen claimen en hij geldt alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Je kunt gebruik maken van de actie vanaf vrijdag 17 maart om negen uur ‘s ochtends tot de start van de wedstrijd op zondag 19 maart om half drie ‘s middags. Hieronder lees je stap voor stap hoe dit werkt.

Zo werkt het claimen van de Odds Boost x100 stap voor stap:
1. ➡️ Meld je hier via de officiële website van BetCity aan
2. Claim de Odds Boost bij het storten
3. Stort minimaal €20

Voorspellingen van de bookmaker voor Eredivisiewedstrijd ‘De Klassieker’ tussen Ajax vs. Feyenoord

Maar wat is nou eigenlijk de kans dat Ajax wint van Feyenoord of andersom? Hiervoor kun je meerdere bronnen raadplegen, maar wij hebben gekeken naar wat de bookmaker zegt. Op het moment van schrijven wijzen de eerdergenoemde normale odds van BetCity op een 54% winkans voor de Amsterdammers in reguliere tijd, terwijl gelijkspel 23% en winst van Feyenoord 23% toebedeeld krijgen voor AJA – FEY. Deze odds zijn natuurlijk onderhevig aan live wijzigingen. De wedstrijd is op tv en online te zien via ESPN 2.

🔴 AjaxGelijkspel🔵 Feyenoord
54%23%23%

Alles wat je moet weten over de klassieker in speelronde 26 van de Eredivisie

Wil je op de hoogte blijven van alles over Nederland’s meest populaire balsport? Houd dan vooral onze pagina met voetbal vandaag in de gaten om te weten te komen welke wedstrijden wanneer op de planning staan. Ook houden we je via onze website en social media kanalen op de hoogte van het laatste sportnieuws. Daarnaast kun je onder andere via het YouTube-kanaal van ESPN allerlei video’s kijken over de ontwikkelingen in de strijd om de Kampioensschaal. Zo vind je hieronder ‘De Warming Up’ met Milo en Koen. Daarnaast bekijk je een voorbeschouwing van Voetbal International in aanloop naar de match aankomende zondagmiddag. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.

MILO & KOEN over De Klassieker 🔥 | De Warming Up
Is FEYENOORD na 7-1 dé FAVORIET voor KLASSIEKER tegen AJAX?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 contact opnemen met Loket Kansspel via 0800 24 000 22.