Waar kun je de documentaire ‘Nyck de Vries – Durf te Dromen’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de documentaire ‘Nyck de Vries – Durf te Dromen’ (2023) online kijken kunnen. De sportdocumentaire volgt de Nederlandse coureur Nyck de Vries op de weg naar zijn Formule 1-debuut bij AlphaTauri in 2023 en laat zijn reis naar de koningsklasse van de racesport zien. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Viaplay, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de documentaire ‘Nyck de Vries – Durf te Dromen’ (2023) online kijken?

Nyck de Vries – Durf te Dromen ging in februari 2023 in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de documentaire over de Nederlandse coureur, die inmiddels samen met tweevoudig wereldkampioen Max Verstappen in de F1 racet, per videodienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Nyck de Vries – Durf te Dromen bij Viaplay. Hier is de documentaire op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 12,5% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, vertoont deze documentaire over de Nederlandse Formule 1-coureur Nyck de Vries momenteel niet.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft deze F1-docu helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze docu jammer genoeg niet zien.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze documentaire niet kijken bij HBO Max.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal van ‘Nyck de Vries – Durf te Dromen’ (2023)

Wanneer het Formule 1-seizoen 2023 van start gaat in Bahrein van 3 tot en met 5 maart, zal Nyck de Vries zijn ultieme droom waarmaken: racen in de koningsklasse van de autosport. De coureur uit Sneek heeft al een indrukwekkend cv opgebouwd, met kampioenschappen in het karten, Formule 2 en Formule E. Maar niets kan tippen aan het racen in de Formule 1. Na het ondertekenen van een meerjarig contract bij AlphaTauri heeft hij zich gericht op een intensief trainingsprogramma. In Dubai vertelt Nyck de Vries aan de Viaplay-camera’s over zijn reis naar de Formule 1.

De 28-jarige Nederlander vertelt over zijn weg vol bijzondere hoogtepunten, maar ook flinke tegenslagen. De Vries duikt in het verleden en gaat terug naar zijn allereerste keer in een kart, blikt terug op de overstap naar de formulewagens en staat stil bij een aantal sleutelmomenten in zijn carrière: kiezen voor Plan B en zekerheid, of risico’s nemen en blijven hopen op een stoeltje in de Formule 1? Ook geeft hij de camera’s van Viaplay exclusieve toegang tot zijn trainingskamp, waar hij zich tijdens de winterstop fysiek heeft voorbereid op zijn debuutseizoen in de Formule 1. Daar vertelt hij ook over de totstandkoming van het contract met AlphaTauri en blikt hij uitgebreid vooruit op zijn debuutseizoen bij de renstal uit Faenza. Hoe voelt het voor hem om deel uit te maken van de Red Bull-familie en waar kijkt hij het meest naar uit in 2023?

Streaming informatie over de film

TitelNyck de Vries – Durf te Dromen
Jaar2023
SoortFilm
Duur39 minuten
TaalNederlands
CategorieDocumentaire, Sport


Synopsis: Viaplay