De doodenge non is terug! ‘The Nun 2’ kijk je nu online

Een van de meest indrukwekkende griezels die de The Conjuring-reeks heeft voortgebracht, is natuurlijk de welbekende non Valak. Met The Nun kreeg ze in 2018 haar eerste eigen film, in 2023 mocht ze nog een keer bioscoopbezoekers angst aanjagen in The Nun 2. Heb je deze splinternieuwe horror gemist op het witte doek? De film is vandaag verschenen op Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Demonische non is terug in ‘The Nun 2’

Het is 1956. Een priester wordt vermoord. Ook in andere kerken gebeuren er allemaal gruwelijkheden. Zuster Irene wordt opnieuw ingeschakeld om onderzoek te doen naar het kwaad dat erachter zit. Ze vertrekt naar een Franse meisjesschool, waar leerlingen een duistere verschijning hebben waargenomen. Daar komt ze oog in oog te staan met oude bekenden… en met de demonische non die haar eerder ook al teisterde.

Opnieuw zijn de hoofdrol voor Taissa Farmiga en Jonas Bloquet, die fans nog zullen herkennen van The Nun. Ook Euphoria-ster Storm Reid is terug te zien in de film. Benieuwd? Hieronder bekijk je de eerste doodenge beelden.

‘The Nun 2’ staat op Pathé Thuis

In 2018 werd met The Nun het meest succesvolle deel van de hele The Conjuring-reeks geproduceerd. Ook The Nun 2 trekt weer volle zalen. Mocht je nou niet zo’n bioscoopganger zijn, dan kun je de film ook razendsnel vanaf de bank kijken.

Op maandag 23 oktober voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de horrorfilm toe als Premium-titel. Je kunt hem vanaf nu kopen, of ervoor kiezen om een tijdje te wachten en de film vanaf 17 januari 2024 voor een lagere prijs te huren. Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van The Nun 2 en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

→ Zin in een marathon? Bekijk direct alle The Conjuring-films op Pathé Thuis 🍿

Meer informatie over de film

Frankrijk, 1956. Er wordt een priester vermoord. Een kwaad verspreidt zich. In dit vervolg op de wereldwijde filmhit komt zuster Irene opnieuw oog in oog te staan met Valak, de demonische non.

TitelThe Nun 2
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 50 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
RegisseurMichael Chaves
CastTaissa Farmiga, Gael Raës, Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell, Bonnie Aarons, Katelyn Rose Downey, Suzanne Bertish, Léontine D’Oncieu, Anouk Darwin Homewood

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.