Waar kan ik de film Notting Hill (1999) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Notting Hill online kijken kunnen. Dit romantische kijkcijferkanon uit 1999 krijgt een 7,1 uit welgeteld 300.000 stemmen op IMDb en heeft topacteurs als Julia Roberts en Hugh Grant in de cast. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Notting Hill online kijken?

✅ Pathé Thuis: Deze film is te zien op de streamingdienst Pathé Thuis. Bekijk direct Notting Hill bij Pathé Thuis.

✅ Videoland: Met een abonnement op Videoland kun je ook deze film streamen. Bekijk direct Notting Hill bij Videoland.

⛔️ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video of Disney+.

Verhaal van Notting Hill (1999)

De beroemde actrice Anna Scott komt per ongeluk de weinig succesvolle boekverkoper William Thacker tegen. Ze worden verliefd, maar het samenzijn met één van de populairste vrouwen van de wereld blijkt voor William niet gemakkelijk.

Notting Hill Official Trailer #1 - (1999) HD

Streaming informatie over de film

Soort: Film
Jaar: 1999
Duur: 2 uur en 4 minuten
Taal: Engels
Categorie: Komedie, Drama, Romantiek
Regisseur: Roger Michell
Schrijver: Richard Curtis
Cast: Hugh Grant, Julia Roberts, Richard McCabe

Notting Hill is op TV bij Net5 te zien op donderdag 5 augustus 2021 om 20:30 uur

Een populaire film als Notting Hill wordt natuurlijk ook vaak op de televisie uitgezonden. In de televisiegids van donderdag 5 augustus 2021 staat hij op het programma van 20:30 uur tot 23:05 uur, wat in totaal 2 uur en 35 minuten is. Met een speelduur van 2 uur en 4 minuten, betekent dit een totaal van 31 minuten aan reclames. Dit kun je vermijden door de film te bekijken op de hierboven beschikbare streamingdiensten. Mocht je toch graag via de televisie willen kijken, dan vind je hieronder op welke zender Net5 bij jou op de TV te vinden is.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.