Staat de film Notting Hill (1999) op Netflix?

Het romantische kijkcijferkanon Notting Hill uit 1999 krijgt een 7,1 uit welgeteld 300.000 stemmen op IMDb en heeft topacteurs als Julia Roberts en Hugh Grant in de cast. Zou je net als veel andere film- en serieliefhebbers graag willen weten of de film ook op Netflix staat of komt in de toekomst? We helpen je in dit artikel met het vinden van het antwoord op de vraag: staat de film Notting Hill (1999) op Netflix?

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Staat de film Notting Hill uit 1999 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

⛔️ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video of Disney+.

Waar kun je deze film wel online bekijken?

✅ Pathé Thuis: Deze film is te zien op de streamingdienst Pathé Thuis. Bekijk direct Notting Hill bij Pathé Thuis.

✅ Videoland: Met een abonnement op Videoland kun je ook deze film streamen. Bekijk direct Notting Hill bij Videoland.

Verhaal, details en trailer van Notting Hill (1999)

De beroemde actrice Anna Scott komt per ongeluk de weinig succesvolle boekverkoper William Thacker tegen. Ze worden verliefd, maar het samenzijn met één van de populairste vrouwen van de wereld blijkt voor William niet gemakkelijk.

Soort: Film
Jaar: 1999
Duur: 2 uur en 4 minuten
Taal: Engels
Categorie: Komedie, Drama, Romantiek
Regisseur: Roger Michell
Schrijver: Richard Curtis
Cast: Hugh Grant, Julia Roberts, Richard McCabe

Notting Hill is op TV bij Net5 te zien op donderdag 5 augustus 2021 om 20:30 uur

Een populaire film als Notting Hill wordt natuurlijk ook vaak op de televisie uitgezonden. In de televisiegids van donderdag 5 augustus 2021 staat hij op het programma van 20:30 uur tot 23:05 uur, wat in totaal 2 uur en 35 minuten is. Met een speelduur van 2 uur en 4 minuten, betekent dit een totaal van 31 minuten aan reclames. Dit kun je vermijden door de film te bekijken op de hierboven beschikbare streamingdiensten. Mocht je toch graag via de televisie willen kijken, dan vind je hieronder op welke zender Net5 bij jou op de TV te vinden is.