Komt er een ‘Not Dead Yet’ seizoen 3? En wanneer dan?

Sinds kort staat het tweede seizoen van de sitcom Not Dead Yet op Disney+. Veel mensen vragen zich af of het daarbij blijft. Of komt er nog meer? Oftewel: komt er een Not Dead Yet seizoen 3? En wanneer dan? In dit artikel beantwoorden we deze vragen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt er een ‘Not Dead Yet’ seizoen 3?

Vorig jaar verscheen de splinternieuwe sitcom Not Dead Yet op Disney+. In het eerste seizoen werden we geïntroduceerd in het leven van Nell Serrano. Zij vertrok voor de liefde naar Londen… en werd vervolgens gedumpt. Zonder baan, liefde én geld keerde ze terug. En het enige nieuwe baantje dat ze kon krijgen, was het schrijven van overlijdensberichten. Ook in seizoen 2, dat sinds juli 2024 te zien is, krijgt Nell weer advies van geesten en moet ze haar leven op de rails zien te krijgen.

Na de tien splinternieuwe afleveringen hoop je misschien op meer. Helaas heeft de Amerikaanse producent ABC besloten de serie te cancellen. Er gaat dus geen derde seizoen komen, tot groot ongenoegen van veel fans:

Deze serie lijkt op ‘Not Dead Yet’

Not Dead Yet is dus voorbij. Dat betekent dat je op zoek moet naar een andere komische serie om the bingen. Een van de series die veel fans aanraden, is Samantha Who. De serie draait Sam Newly, die na acht dagen ontwaakt uit een coma. Ze weet niks meer van zichzelf en is dus ook vergeten dat vroeger niet altijd aardig was… Je bekijkt de serie op Disney+. 👉 Bekijk hier direct alle seizoenen van Samantha Who.

Op de hoogte blijven van het aanbod van Disney+? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Not Dead Yet gaat over Nell Serrano (Gina Rodriguez). Zonder geld en sinds kort weer vrijgezel wil ze haar leven en carrière, die zij tien jaar geleden achterliet, weer oppakken. Wanneer ze de enige baan vindt die te krijgen is, het schrijven van overlijdensberichten, krijgt Nell levensadviezen vanuit een onverwachte hoek.

TitelNot Dead Yet
Jaar2023
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
GenreKomedie, Fantasy
MakersCasey Johnson, David Windsor
CastGina Rodriguez, Hannah Simone, Lauren Ash, Rick Glassman, Joshua Banday, Angela E. Gibbs

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.