Het hilarische tweede seizoen van ‘Not Dead Yet’ is nu te bingen

Helaas wordt het weer dit weekend niet al te best. Tijd om op de bank neer te ploffen en aan het bingen te slaan. Gelukkig word je op Disney+ op je wenken bediend, want zij hebben deze week het tweede seizoen van de heerlijke komedieserie Not Dead Yet aan het aanbod toegevoegd.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Dit kun je verwachten van ‘Not Dead Yet’ seizoen 2

Vorig jaar verscheen de splinternieuwe sitcom Not Dead Yet op Disney+. In het eerste seizoen werden we geïntroduceerd in het leven van Nell Serrano. Zij vertrok voor de liefde naar Londen… en werd vervolgens gedumpt. Zonder baan, liefde én geld keerde ze terug. En het enige nieuwe baantje dat ze kon krijgen, was het schrijven van overlijdensberichten.

Ook in seizoen 2 krijgt Nell weer advies van geesten en moet ze haar leven op de rails zien te krijgen. Uiteraard is Jane the Virgin-actrice Gina Rodriguez terug. Benieuwd? Bekijk hieronder de trailer.

Kijkers zijn nog steeds enthousiast over ‘Not Dead Yet’

Het tweede seizoen van Not Dead Yet is in Amerika al een tijdje te zien. Kijkers waren over het eerste seizoen al enthousiast, maar ook de nieuwe afleveringen vallen weer in de smaak. Zo krijgt de sitcom op IMDb een 7 en staat ook social media vol met lovende berichten. Hieronder vind je een greep uit de positieve reacties.

Meer informatie over de serie

Not Dead Yet gaat over Nell Serrano (Gina Rodriguez). Zonder geld en sinds kort weer vrijgezel wil ze haar leven en carrière, die zij tien jaar geleden achterliet, weer oppakken. Wanneer ze de enige baan vindt die te krijgen is, het schrijven van overlijdensberichten, krijgt Nell levensadviezen vanuit een onverwachte hoek.

TitelNot Dead Yet
Jaar2023
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
GenreKomedie, Fantasy
MakersCasey Johnson, David Windsor
CastGina Rodriguez, Hannah Simone, Lauren Ash, Rick Glassman, Joshua Banday, Angela E. Gibbs

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.